Kardeşini de Öldüren Seri Katil Hakkında Doktorlar Kararını Verdi

TAKİP ET

Aralarında kardeşinin de olduğu 7 kişinin ölümünden sorumlu olan seri katil tahliye olduktan sonra yeni bir cinayet daha işledi. Verdiği ifadesinde kurbanları hakkında söyledikleri adeta kan dondurdu.

Herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratan seri katil olarak 7 kişinin ölümünden sorumlu tutulan Hamdi Kayapınar kendi kardeşini de öldürmüş. Henüz 14 yaşındayken 1994 senesinde kendisinden sadece bir yaş küçük kardeşini kavga ettikten sonra bir iple boğarak öldürdüğü belirlendi. Olayın ardından 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra şartlı salıverme yasasından yararlanarak tahliye edildiği öğrenildi. 

Tahliye edildikten sonra 1998 ile 2001 yılları arasında Yaşar Sezer, Ali Aras, Abdullah Aslan, Memiş Dinçaslan, İbrahim Genç ve Cafer Şahin'i öldürdüğü ortaya çıktı. Öldürdüklerinin yanı sıra yaraladıkları da bulunuyor. Ardından tutuklanan seri katil ömür boyu hapis cezası ile yargılanırken cezalandırıldı. Ardından bunca cinayetin ardından denetimli serbestlik yasasından yararlanarak 16 yıl 2 gün hapis cezasının ardından tekrar geçtiğimiz yıllarda tahliye edildi. 

AKLİ DENGESİ YERİNDE ÇIKTI

Avcı lakabı ile tanınan seri katil geçtiğimiz aylarda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz'ı pompalı tüfekle vurup öldürdükten sonra polis tarafından yapılan aramalarda tekrar tutuklandı. Yeniden geçtiğimiz aylarda hakim karşısına çıktı. 

Mahkeme tarafından akli dengesinin yerinde olup olmadığını öğrenmek için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Doktorlar tarafından yapılan incelemelerin ardından akli dengesinin yerinde olduğu ve herhangi bir sağlık sorununun olmadığı belirlendi. Verdiği ifadesinde öldürdüğü kişileri av olarak gördüğünü ve gasp ettiği malları ise av ganimeti olarak gördüğünü anlattı.

seri katil adli tıp rapor akıl sağlığı