Karamollaoğlu: Millet İttifakı'nın çözüm önerileri ülkemizin problemlerini çözmeye yeterli

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaptığı konuşmasında, "Şu anda ben inanıyorum ki Millet İttifakı'nın ortaya koyduğu çözüm önerileri ülkemizin problemlerini çözmeye yeterli" ifadelerini kullandı.

Çeşitli programları çerçevesinde Trabzon'da ziyaretlerde bulunan Karamollaoğlu, Millet İttifakı Trabzon Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaretlerini gerçekleştirdi.
Milletvekili adaylarının CHP listeleriyle yer aldığını dile getiren Karamollaoğlu, "Böylece parlamentoya girdiğimizde yine farklı parti grupları oluşacak. İnşallah seçime böyle gitmiş olacağız.

Onun için birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. Birbirimizi kollamaya, destek vermeye, farklılıklarımızı nezaket içinde ortaya koymaya ihtiyacımız var. İnşallah beklemediğimiz kadar güzel bir zafer kazanacağımızı ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, yaptığı konuşmasında, "Çok güzel adımlar atıldı, çok güzel mesajlar verildi. Ben Sayın Ecevit'in verdiği mesajı hiç unutmuyorum. 'Biz tarihi bir yanılgı içindeymişiz. Bu arkadaşlarla hiçbir zaman bir araya gelinmez, birlikte bir işi beceremeyiz zannediyorduk, yanılmışız' demişti. Türkiye'nin önü açıldı. Biz Kıbrıs zaferini o dönemde kazandık, o dönemde büyük atılımları gerçekleştirdik. Ama uzun sürmedi, bazı sebeplerden dolayı ki biz kendimizdeki suçu bu noktada kabulleniyoruz, o hükümet devam etmedi. Bugün ülkemizin problemlerine çözüm üretebilmek için bir araya gelirsek emin olun çözüm bulmamak diye bir şey olmaz. Şu anda ben inanıyorum ki Millet İttifakı'nın ortaya koyduğu çözüm önerileri ülkemizin problemlerini çözmeye yeterli" açıklamalarında bulundu.

trabzon Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi