Karamollaoğlu İle Bir Araya Gelmişti! Meral Akşener Beklenen İttifak Açıklamasını Yaptı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, günlerdir devam eden ittifak görüşmelerinin ardından merak edilen açıklamalarda bulundu. CNN Türk'te konuşan Akşener'in önemli açıklamaları haberimizde…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, günlerdir devam eden ittifak görüşmelerinin ardından merak edilen açıklamalarda bulundu. CNN Türk’te konuşan Akşener’in önemli açıklamaları haberimizde…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CNN Türk’te yayınlanan ‘Gece Görüşü’ programında önemli açıklamalarda bulundu. Partisinden Cumhurbaşkanı adayı çıkmasına değinen Akşener, İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanlığı konusundaki tavrının en başından beri belli olduğunu ve bunun sadece kendisinin değil bütün İYİ Partililerin kararı olduğunu belirtti.

‘İSİMLERİN ÇOK BİR ÖNEMİ YOK’

Açıklamalarına devam eden Akşener, ‘Öncelikle bilinmesini isterim ki, bu noktada isimlerin çok da önemi yok. Siyaset kaybettiği güveni, verilen sözlerin arkasında durmakla yeniden kazanacak. Biz ilk günden beri ilan ettik. 1 Nisan kongremizde tekrar ve açık bir şekilde duyurduk, İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’dir.’ dedi.

‘BU STRATEJİ BİRÇOK KEZ KAZANDI’

Alınan bu kararın en büyük sebebinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Akşener, bu stratejinin bugüne kadar birçok kez kazandığını belirtti. 

KARAMOLLAOĞLU İLE GÖRÜŞMESİ

Türkiye’nin bugünkü halinden sorumlu olan siyaset anlayışına değinen Akşener, Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşmelerinde, oldukça önemli ve değerli görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Öte yandan Kılıçdaroğlu ile de gerçekleştirdiği görüşmelere değinen Akşener, her iki parti lideri ile de yaptığı görüşmelerde, milletvekilliği seçimleri için geniş tabanlı bir ittifak önerisini partisinin gerekli kuralları çerçevesinde bir demokratik tavırla tartışarak değerlendireceklerini söylediğini aktardı.

 

İYİ Parti Meral Akşener Temel Karamollaoğlu Kemal Kılıçdaroğlu İttifak Erken seçim 24 Haziran