Karaman'da Dehşet! Eve Alkollü Gelen Adam Kendisine Tepki Gösteren Ailesini Bıçakla Doğradı

TAKİP ET

Karaman'da evine alkollü gelen adam kendisine tepki gösteren karısı, oğlu ve kayınpederini bıçakla yaraladı. Cani adam jandarmalar tarafından gözaltına alındı.

Karaman’da evine alkollü gelen adam kendisine tepki gösteren karısı, oğlu ve kayınpederini bıçakla yaraladı. Cani adam jandarmalar tarafından gözaltına alındı.

Olay, Karaman’da merkeze bağlı Sudurağı beldesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eve alkollü geldiği öğrenilenSavaş Bahar, eve geldiğinde kendisine tepki gösteren karısı Nesli Bahar, oğlu Alparslan Bahar ve kayınpederini bıçakla yaraladı.

AİLESİNİ BIÇAKLADI

Eve alkollü geldiği öğrenilen Savaş Bahar’ın eve girmesiyle birlikte karısı, oğlu ve kayınpederinin kendisine içki içtiği için tepki göstermesi sonucunda dehşet saçtığı öğrenildi. Ailesinin kendisine tepki göstermesine sinirlenen adam eline geçirdiği ekmek bıçağı ile önce karısını sonra oğlunu daha sonrada kayınpederini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. 

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Alkollü adamın evde saçtığı dehşeti çığlıkları duyan komşuları fark etti ve durumu jandarma ekiplerine ihbar etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaralıları ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırırken cani adamın bıçakladığı oğlu ve kayınpederinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

OLAY YERİNDEN KAÖTI, 1.55 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Olayın ardından kaçan Savaş Bahar’ın yapılan arama çalışmalarının ardından jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Özel bir hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirilen Savaş Bahar’ın yapılan alkol kontrolünde 1.55 promil alkollü olduğu ortaya çıkarken pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Karaman Sudurağı Alkollü adam Ailesini bıçakladı