Karaman'da tek başlarına olan kadınlara odunla saldıran zanlı tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da, son 3 ayda özellikle akşam vakitlerinde sokakta gördüğü yalnız kadınları, başına odunla vurarak yaralayan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Karaman merkez ve Ağılönü köyünde, son 3 ayda özellikle akşam vakitlerinde başına odun ile vurularak, yaralanan kadın sayısının artmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı, olay hakkında soruşturma başlattı.

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Bu kapsamda araştırma gerçekleştiren polis ve jandarma ekipleri, saldırıya mağruz kalan kadınların o esnada sokakta yalnız başlarına oldukları ve başlarına odun ile vurularak yaralandıklarını tespit edildi. Saldırıların yaşandığı alanda 1500 dakikalık mobese ve güvenlik kamerası tek tek incelendi. 2’si Ağılönü köyünde olmak üzere 10'a yakın kadına, aynı şahsın saldırıyı gerçekleştirdiği ifade edildi. Araştırmasını genişleten polis ekipler, saldırganın Ağılönü nüfusuna kayıtlı ve kent merkezinde ikamet eden, bisküvi fabrikası işçisi Adnan T. olduğunu belirlendi. Psikolojik tedavi gördüğü ifade edilen Adnan T., dün polis ekipleri tarafından yakalandı.

TUTAKLANDI

Polis, yaklaşık 10'a yakın kadının saldırıya uğradığını ifade ederken, sayının daha fazla olması üzerinde duruluyor. Adnan T., emniyetteki işlemleri bitmesinin ardından adliyeye gönderildi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından cezaevine gönderildi.

 

karaman odun saldırı