Karaman'da korkunç kaza: Torunuyla birlikte hayatını kaybetti

TAKİP ET

Karaman'da Mehmet Altın ve 25 yaşındaki torunu İlkay Kalaycı, direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari otomobilin demir korkulukları devirerek alt geçide düştüğü kaza sonucunda hayatlarını kaybetti. Kazada, Altın'ın kızı Melisa Altın ise ağır yaralandı.

Mehmet Altın ve torunu 25 yaşındaki İlkay Kalaycı Karaman’da, hafif ticari otomobillerinin alt geçide düşmesi sonucunda can verdiler. Kaza, akşam vakitlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan köprülü kavşakta meydana geldi.

DEMİR KORKULUKLARI DEVİREREK ALT GEÇİDE DÜŞTÜ

Mehmet Altın kontrolünde bulunan 70 ABM 714 plakalı hafif ticari otomobil, hareket halindeyken bir anda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda köprünün demir korkuluklarına devirerek alt geçide düştü.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbarın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralılara ilk müdahale gerçekleştirirken, polis ekipleri ise alt geçitte güvenlik önlemleri aldı. Kazada sürücü koltuğunda sıkışıp kalan sürücü Mehmet Altın, olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazada yaralı olarak çıkarılan kızı Melisa Altın ile torunu olduğu ifade edilen İlkay Kalaycı ise ters dönen otomobil içerisinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Ambulanslar ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılardan Kalaycı, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

TORUNU HASTANEDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Melisa Altın’ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Olay yerinden yapılan incelemelerden sonra sürücü Mehmet Altın’ın ölü bedeni otomobil içerisinden çıkartılarak morga sevk edildi. Kaza hakkında soruşturma açıldı.

karaman trafik kazası Karaman sulama kanalı