Karadeniz'i PKK'dan Temizleyen Time 300 Bin Lira Ödül

TAKİP ET

Gümüşhane'de düzenlenen terör operasyonları sırasında 'Aranan Teröristler' listesinde 'Kırmızı Kategori'de başına konulan 4 milyon lira ödülle aranan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej K' kod adlı İranlı teröristleri öldüren time 300 bin lira ödül verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı PKK'nın Karadeniz yapılanmasını başarılı operasyonlarıyla bertaraf eden ve biri kırmızı listede yer alan 2 terörist etkisiz hale getiren Jandarma timine 300 bin lira para ödülü verdi. 

Gümüşhane'de 22 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen operasyonda 'Aranan Teröristler' listesinde 'Kırmızı Kategori'de başına konulan 4 milyon lira ödülle aranan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej K' kod adlı İranlı terörist öldürülmüştü. Başarılı bir şekilde Karadeniz'de operasyonları yürüten timin ödüllendirilmesine karar verildi. Jandarma timine 300 bin lira para ödülü verilirken terörist gruptan geriye kalan 2 terörist ve Tunceli üzerinden Karadeniz Bölgesi'ne gönderilen 3 teröristin etkisiz hale getirilmesi için timin yeniden doğar çıktığı öğrenildi.

ÜÇ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, BİRİ ARANIYOR

Son bir yıl içerisinde Doğu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlarda Karadeniz açılım grubu üyesi teröristler bölgedeki jandarma timleri ve JOPER tarafından tek tek öldürüldü. Özellikle bölgede kış yapılanması öncesi sıkıştırılan Teröristler bir süre önce şehit edilen Eren Bülbül Başçavuş Ferhat Gedik in katili teröristlerdi. Bu 93/4 öldürülürken Firarda bulunan Kawa kod adlı İranlı teröristin yakalanmasına çalışılıyor.

son dakika karadeniz PKK jandarma timi son dakika haberi