Karadeniz Fırtınası, Alanya'da Dindi! Alanyaspor 1 – Trabzonspor 0

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibine 1 – 0 kaybedince evine eli boş döndü.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Alanyaspor’a konuk olan Trabzonspor, rakibine 1 – 0 kaybedince evine eli boş döndü.

Spor Toto Süper Lig 5. hafta karşılaşmaları Alanyaspor – Trabzonspor karşılaşması ile sona erdi. Spor Toto Süper Lig 4. Hafta karşılaşmasında Karadeniz Fırtınası gibi eserek Galatasaray’ı 4 – 0 mağlup eden ve Aytemiz Alanyaspor deplasmanına moralli giden Trabzonspor, Alanya deplasmanında aradığını bulamadı.

Trabzonspor’u evinde konuk eden Aytemiz Alanyaspor oldukça etkili bir futbolla maça başladı. Bu etkili futbolun meyvesini ise karşılaşmanın 4. dakikasında aldı. Lucas Villafanez’in yaptığı ortayı şık bir kafa vuruşu ile gole çeviren Merih Demiral takımını 1 – 0 üstünlüğe taşıdı. İlk yarıda başka gol sesi gelmeyince ev sahibi ekip soyunma odasına 1 – 0 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya göre oldukça etkili bir futbol oynayan Trabzonspor, genç savunma oyuncusu Merih Demiral’ın yüksek performansı yüzünden aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın yıldızı ise önemli kurtarışlar yaparak farkın açılmasını engelleyen Kaleci Onur Kıvrak oldu. İkinci yarıdan gol sesi çıkmayınca mücadeleyi 1 – 0 kazanan Aytemiz Alanyaspor, üç puanın sahibi oldu.   

Aytemiz Alanyaspor bu gaibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, Trabzonspor ilk 5 haftada 7 puan toplayabildi.     

Alanyaspor Trabzonspor Spor Toto Süper Lig