Karaciğer ve Akciğeri Sökülmüş! 15 Yaşındaki Genç Kıza Tecavüz Vahşetinde Tüyler Ürperten Detaylar

TAKİP ET

Hindistan'da 15 yaşındaki genç bir kıza yapılan işkence ve tecavüz olayı dehşete düşürdü. Bir anda ortalardan kaybolan 15 yaşındaki genç kızın cesedinin bulunduğunda tanınmayacak bir halde olduğu ve tecavüze uğradığı belirlenmişti.

Hindistan’da 15 yaşındaki genç bir kıza yapılan işkence ve tecavüz olayı dehşete düşürdü. Bir anda ortalardan kaybolan 15 yaşındaki genç kızın cesedinin bulunduğunda tanınmayacak bir halde olduğu ve tecavüze uğradığı belirlenmişti.

Olay, Hindistan’ın Haryana şehrinde meydana geldi. 15 yaşındaki genç kızın ortalardan kaybolmasının ardından cesedinin bulunduğu öğrenildi. Cesedin tanınmayacak hale geldiği ve işkence edilerek tecavüze uğradığı belirlenirken ülkenin bu olayın ardından ayağa kalktığı öğrenildi. Karaciğer, ve akciğeri söküldüğü belirtilen talihsiz kızın sert bir cismin vücuduna sokulmaya çalışıldığı ve boğulduğu tespit edildi. 

TANINMAYACAK HALE GETİRMİŞLER

Geride bıraktığımız haftalarda yaşandığı öğrenilen vahşi olayda, 15 yaşındaki genç kızın okula gitmek için çıktığı evine bir daha geri dönmediği öğrenildi. Yapılan aramalar sonrasında genç kızın ölü olarak bulunduğu ancak cesedinin tanınmaz halde olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde 19 ciddi yara olduğu belirtildi. Doktorların verdiği rapora göre, genç kızın ciğerlerinin söküldüğü ve diğer detayların ifade edilemeyecek kadar kötü olduğunu belirttikleri öğrenildi.

KAÇMAK İÇİN ÇABALAMIŞ

Çıplak halde bulunduğu öğrenilen genç kızın cesedi üzerinde yapılan incelemelerde göğsünün üzerine oturan bir kişinin izi olduğu ve vücudunda çok ciddi yaralar oluştuğu belirtildi. Kızın babası olay sonrası yaptığı açıklamalarda, kızını çok aradıklarını ancak bulamadıklarını söyleyerek gözyaşı döktüğü görüldü.

 

Dünya haberleri Hindistan Tecavüz 15 Yaşındaki genç kız Ciğerleri sökülen kız