Karabük'te Üvey Anne Dehşeti! 3 Yaşındaki Kız Gördüğü Darp Sonucu Tanınmaz Hale Geldi

TAKİP ET

Karabük'te henüz 3 yaşında olan bir kız üvey annesinden gördüğü şiddet sonucunda tanınmaz hale geldi. Eve gelen babanın kızın yüzündeki morluk ve şişlikleri görmesi sonucunda hastaneye başvurması ile çocuğun darp edildiği doktor raporu ile belgelendi.

Karabük’te henüz 3 yaşında olan bir kız üvey annesinden gördüğü şiddet sonucunda tanınmaz hale geldi. Eve gelen babanın kızın yüzündeki morluk ve şişlikleri görmesi sonucunda hastaneye başvurması ile çocuğun darp edildiği doktor raporu ile belgelendi.

Olay, Karabük Beşbinevler Mahallesinde meydana geldi. 3 yaşında olan E.A’nın babası A.A, eve geldiğinde kızının gözlerinde şişlik ve morluk gördü. Kızının halini gören ve dehşete düşen baba hemen kızını Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. 

KIZIN DARP GÖRDÜĞÜ HASTANEDE RAPORLA BELGELENDİ

Babası tarafından hastaneye götürülen küçük kız hastanede tedavi altına alınırken hastanedeki rapora göre, cilt altında yüzeysel yaygın doku lezyonları ve çok sayıda yaralanmanın tespit edildiği görüldü. Ayrıca küçük kızda tespit edilen yaralanmaların basit bir tıbbi müdahale ile giderilemeyeceğine ilişkinde rapor verildi. Hastane yetkilileri kızın tedavisi ardından durumu hemen polise bildirdi. Polis durumun ardından baba A.A ve üvey anne F.A’yı gözaltına aldı.

ÜVEY ANNE TUTUKLANDI

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen baba ve üvey annenin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve burada baba A.A’nın adli kontrol şartıyla serbest kaldığı, üvey anne F.A’nın ise ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandığı öğrenildi. 

ŞİDDET GÖREN KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI

Üvey anneden şiddet gördüğü belirlenen 3 yaşındaki E.A ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

 

karabük darp üvey anne şiddet 3 yaşındaki kız gözlerde morluk şişlik hastane raporu üvey anne tutuklandı