Karabük'te Feci Kaza: Servis Minibüsü Eve Daldı, Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Karabük'te meydana geldiği öğrenilen servis minibüsü kazasında şoför ve 3 işçinin hayatını kaybettiği 2 işçininse yaralandığı öğrenildi. Kazayla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Karabük’te meydana geldiği öğrenilen servis minibüsü kazasında şoför ve 3 işçinin hayatını kaybettiği 2 işçininse yaralandığı öğrenildi. Kazayla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Olay, Karabük’te gece saatlerinde Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Kardemir’de çalışmakta olan gece vardiyası işçilerini taşıyan bir servis minibüsünün freni boşalması sonucunda yol kenarındaki tek katlı eve çarptığı öğrenildi. 

4 İŞÇİ ÖLDÜ, 2 İŞÇİ YARALANDI

Yaşanan kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken polis ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Öte yandan AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri de bölgeye gelerek kazada araç içine sıkışan işçileri kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Olayda, araç içine sıkışan şoför ve 3 işçi hayatını kaybederken 2 işçinin de yaralandığı öğrenildi. 

KARABÜK VALİSİ OLAY YERİNE GELDİ

Kaza sonrasında olay yerine gelen Karabük Valisi Kemal Çeber, kazayla ilgili bilgi alırken Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay’da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı ve olayla ilgili incelemelerde bulundu. Kazada yaralanan işçiler ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis ekiplerinin olay yerinde incelemelerinin sürdüğü öğenildi.

 

Karabük Karabük haberleri Kaza İşçi servisi kazası