Karabük'te kıskançlık cinayeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü, sonrasında intihar etti

TAKİP ET

Karabük'te yaşanan dehşet verici bir olay, halkı şok etti. Hasan Küçükyılmaz (59), kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Özlem Küçükyılmaz ve kayınvalidesi Nazife Çetingök'ü sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Bu ürkütücü olayın daha da korkunç yönü, Hasan Küçükyılmaz'ın 15 yıl önce ilk eşini de öldürdüğü ve cezaevine girdiği gerçeğiyle gün yüzüne çıktı.

Olayın Detayları

Olay, gece saat 22.00 sıralarında merkeze bağlı Yeni Mahalle Kandil Sokak'ta meydana geldi. Hasan Küçükyılmaz, 1 yıl önce evlendiği eşi Özlem Küçükyılmaz ile kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Kavganın ardından küçük bir anıda, annesi Nazife Çetingök ile birlikte dışarı çıkan eşi Özlem Küçükyılmaz'ı takip etti. Sokak ortasında, pompalı tüfekle hedef aldı ve ateş açtı. Anne ve kızı, vücutlarına isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içinde yerde yığıldı. Hasan Küçükyılmaz olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi. Ancak anne ve kızı yapılan kontrolde yaşamını yitirmişti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.

Kovalamaca ve İntihar

Polis ekipleri hızla inceleme başlattı. Şüpheli Hasan Küçükyılmaz, aynı mahallede, Zafer Sokak yakınlarındaki bir çamlıkta bulundu. Ancak polisin yaklaştığını fark edince, son bir çırpıda pompalı tüfeği başına doğrultarak intihar etti.

Karanlık Geçmiş

Hasan Küçükyılmaz'ın bu dehşet verici olayın arkasında karanlık bir geçmiş olduğu ortaya çıktı. 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz'ı öldürdüğü ve bu sebeple uzun süre cezaevinde kaldığı belirlendi. Öte yandan, Özlem Küçükyılmaz'ın da geçtiğimiz hafta eşinden şiddet gördüğü için KADES uygulamasını kullanarak polisten yardım istediği ancak daha sonra şikayetini geri çektiği ifade edildi.

Kıskançlık ve Şiddetin Sonuçları

Bu korkunç olay, kıskançlık ve şiddetin ne kadar tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Aile içi şiddetin ve kıskançlık duygusunun nasıl ölümcül sonuçlara sebep olabileceği, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Karabük cinayet intihar