Kar Tatili Hangi İllerde Var! 13 Aralık Perşembe Hangi İllerde Okullar Tatil?

TAKİP ET

13 Aralık Perşembe yarın okullar tatil mi? Hangi illerde kar tatili var? MEB Valilik son dakika kar tatili açıklaması… Başta Ankara Kayseri Bolu ve Afyon olmak üzere bölgeler ile Doğu Anadolu bölgelerinin tamamında çok yoğun kar yağışı için meteoroloji alarm verdi. Peki, yarın hangi illerde okullar tatil? 13 Aralık Perşembe hangi illerde kar tatili var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre 3 gün boyunca sürecek kar yağışı 30'dan fazla ile etkileyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının hemen ardından Türkiye'nin birçok ili kar altında kaldı. Özellikle İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde çok sayıda ilde kar yağışı etkili oluyor. Bu akşam saatlerinden itibaren Ankara'da kar yağışı etkili olmaya başladı. Peki, kar yağışı nedeniyle hangi illerde Okullar tatil oldu? Yarın okullar tatil mi? 13 Aralık hangi illerde okullar tatil?

13 ARALIK PERŞEMBE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından bugün 6 ilde kar yağışı etkili oldu. Perşembe ve cuma günü de kar yağışının etkili bir şekilde devam edeceği belirtilirken 3 gün boyunca sürecek kar yağışı şu illerde etkili olacak; Ankara, Eskişehir, Kütahya, Kastamonu, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Konya, Bolu, Karabük, Kütahya, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Muş, Bitlis, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Van, Siirt ve Şırnak. Kar yağışı birçok ilde etkili olmaya devam ederken henüz bir kar tatili haberi Yarın için gelmedi.

METEOROLOJİ'DEN UYARI ÜSTÜNE UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı üstüne uyarı gelmeye devam ediyor. Ülkenin Batı kesimlerinde de hava sıcaklığı Yarından itibaren 2 ila 4 derece arasında azalacak.

 

kar tatili olan iller kar tatili olan iller 2018 kar tatili olan iller 13 aralık kar tatili olan iller son dakika ankara kar tatili olan iller son dakika yarın kar tatili olan iller son dakika yarın okullar tatil mi 2018 yari