Kapkaççıyı Yakalayan Vatandaşlar İkiye Bölündü! Dövelim Mi, Dövmeyelim Mi Kavgası

TAKİP ET

Antalya'da Kırgızistanlı bir kadının çantasını çalarak kaçmaya çalışan kapkaççıyı yakalayan çevre sakinleri kapkaççıyı yakaladıktan sonra birbirlerine girdi. Çantayı sahibine geri veren vatandaşlar, kapkaççıyı dövelim mi, dövmeyelim mi kavgasına tutuştu.

Antalya’da Kırgızistanlı bir kadının çantasını çalarak kaçmaya çalışan kapkaççıyı yakalayan çevre sakinleri kapkaççıyı yakaladıktan sonra birbirlerine girdi. Çantayı sahibine geri veren vatandaşlar, kapkaççıyı dövelim mi, dövmeyelim mi kavgasına tutuştu. 

Olay, Antalya Muratpaşa ilçesinde Tonguç Caddesi üzerinde saat 12.00 sularında meydana geldi. 49 yaşındaki Kırgızistan vatandaşı Zülfiye Ünal Hakan S. tarafından bir süre takip edildikten sonra çantasını kendisini takip eden kapkaççıya kaptırdı. Çantayı çalan kapkaççı kaçmaya çalışırken çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. 
Kapkaççıyı yakalayan vatandaşlar oldukça sinirliydi. Vatandaşlar yakaladıkları kapkaççıyı dövmek isterken bir grupta dövmek yerine polise teslim etmek taraftarıydı. Bu kez de kapkaççıyı yakalayan iki grup arasında dövelim mi dövmeyelim mi kavgası başladı.

'BANA BORCU VARDI'

Kadının çantasını çalan Hakan S. ise, çantasını çaldığı kadından alacağı olduğunu istediğini ancak vermediğini söyleyerek kendisini savunmaya çalıştı. Çantası çalınan Kırgızistan vatandaşı Zülfiye Ünal ise, adamın kendisini caddede yürürken arkasından gelen adamın kendisini bir anda ittiğini ve dengesini bozduğunu söyleyen kadın ne yapacağını şaşırdığını ve çantasının çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldığını söyledi. 

 

antalya kapkaç vatandaş dövme dövmeme kavga