Kapısına tutunup gitmek istediği kamyonun altında kalarak can verdi

TAKİP ET

Konya'da, bir halde çalışan 27 yaşındaki Hamza Ergin, feci bir kaza sonucu yaşamını yitirdi. Olay, Karatay ilçesindeki Selim Sultan Mahallesi'nde bulunan Toptan Sebze ve Meyve Hali'nde meydana geldi. 

Hamza Ergin, çalıştığı halden ayrılan 58 yaşındaki kamyon şoförü Muammer Eker'in kullandığı 42 ACD 132 plakalı kamyonun sağ kapı koluna tutunarak, bir ayağını basamağa koyarak nizamiye kapısına gitmeye çalıştı. Ancak bu sırada dengesini kaybeden Ergin, birkaç adım attıktan sonra kamyonun aynasına tutunmaya çalışırken düştü ve kamyonun altında sıkıştı. Kazayı fark etmeyen sürücü Eker ise bir süre yoluna devam etti. Bu trajik anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ekipler, Hamza Ergin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Muammer Eker ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hamza Ergin'in cansız bedeni ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza ile ilgili soruşturma ise devam ediyor. Bu acı olay, dikkatsizlik sonucu meydana gelen trajik bir kazanın bir kez daha ne kadar büyük bir tehlike oluşturabileceğini gözler önüne seriyor.

Konya ölüm haberi kaza