Kanser Hastası Olduğunu Öğrenen Adam Sigaraya Başlamasına Sebep Olan Arkadaşını Vurdu!

TAKİP ET

Hindistan'da Mustakim Ahmed adlı bir adamın kendisine konan gırtlak kanseri teşhisi sonrasında sigaraya başlamasına sebep olduğunu iddia ettiği arkadaşını vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Hindistan’da Mustakim Ahmed adlı bir adamın kendisine konan gırtlak kanseri teşhisi sonrasında sigaraya başlamasına sebep olduğunu iddia ettiği arkadaşını vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Kısa bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye başvuran Mustakim Ahmed isimli bir adam gırtlak kanseri olduğunu öğrendikten sonra öfkelendi. Doktorunun kansere aşırı sigara içmesinden dolayı yakalandığını söylemesi üzerine öfkeden çılgına dönen adamın kendisinin sigaraya başlamasına sebep olduğunu öne sürdüğü arkadaşını vurarak öldürdüğü öğrenildi.

ARKADAŞINI ÖLDÜRMEK İÇİN SİLAH SATIN ALMIŞ

25 yaşında olduğu öğrenilen Ahmed, sigarayı fazla kullanmasından dolayı bu hastalığa yakalandığını öğrenmesi üzerine kendisini sigaraya başlattığını iddia ettiği iş arkadaşı Inayat’ı öldürme kararı aldığı ve bunun için bir silah satın aldığı tespit edildi. Ayrıca arkadaşını öldürdüğüne emin olmak içinde bu silahla atış talimi yaptığı da öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili polisin yaptığı incelemede, Ahmed’in iş arkadaşı Inayat’ı sadece sigaraya başlatmasından dolayı değil iş hayatında kendisinden daha başarılı ve iyi huylu olduğundan dolayı da öldürmüş olabileceği belirtildi. 

 

hindistan silah sigara kanser arkadaşını öldürdü sigaraya başlatan arkadaşını gırtlak kanseri