Kanser Hastası Adamın Hayalini Kurduğu Evlilik Gerçekleşti!

TAKİP ET

63 yaşındaki Ray Kershaw ve nişanlısı Trac Brooks evlilik planları kuruyorlardı. Fakat 63 yaşında olan Ray'a kanser teşhisi konduğunda tüm planlar bozuldu ve ikilinin hayalleri yıkıldı.

63 yaşındaki Ray Kershaw ve nişanlısı Trac Brooks evlilik planları kuruyorlardı. Fakat 63 yaşında olan Ray’a kanser teşhisi konduğunda tüm planlar bozuldu ve ikilinin hayalleri yıkıldı. 

İngiltere’de yaşayan ve evlilik planları kuran Trac Brooks ile Ray Kershaw’ın planlarını 63 yaşındaki adama konulan kanser teşhisi bozdu. Gelecek yıl Tenefire Adasında  evlenme planları kuran çiftin planları 63 yaşında olan Ray’a kanser teşhisi konduğunda bozuldu. Hayalleri yıkılan çift ömür boyu birlikte olmak isterken bir anda Ray’ın sayılı günleri kaldığını öğrendi. Hastaneye kaldırılan 63 yaşındaki adam ve nişanlısı hayallerini gerçekleştirmek istiyordu. Acil olarak hastaneye yatırılan ve tedavi görmeye başlayan Ray için artık yapacak çok fazla bir şey kalmamıştı. 

Fakat Ray’ın ölmeden önce son bir isteği vardı. Yaşadığı tüm zorlu süreç ve hastalığı boyunca onu yalnız bırakmayan nişanlısı ile evlenmek. Nişanlısını beyaz bir elbise içinde görebilmek ve hayallerini gerçekleştirebilmek isteyen Ray’ın bu isteğine hem hastane çalışanları hem de duyarlı insanlar kayıtsız kalmadı. Düğün hazırlıkları tamamlandıktan sonra 24 saat içerisinde evlilik töreni yapıldı.

63 yaşındaki kanser hastası Ray tören boyunca yataktan kalkamayacak durumda olsa da nişanlısı onun elini bir an olsun bırakmadı. Hasta adamın tedavi gördüğü odada çiftin yüzükleri takıldı ve evlilik yemini edildi. Oldukça duygusal ve anlamlı olan düğün töreninde hastanede bulunanlar bedime olarak yer aldı. Hasta olan ve yaşamak için çok az bir zamanı kalan Ray’ın son dileği gerçekleştirilmiş oldu. 

 

ingiltere kanser hastası adamın isteği gerçek oldu kanser yatağında evlendi evlilik hayalleri gerçek oldu