Kanlı husumetin sonu: Pompalı tüfekle başından vurdu

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde 11 Haziran'da meydana gelen olayda, tartıştığı husumetlisi S.T.'yi (26) pompalı tüfekle başından vurarak ağır yaralayan F.T. (16), dün yakalanarak gözaltına alındı. Bugün adliyeye sevk edilen F.T., tutuklandı.

Olay, Cedit Mahallesi'nde yaşandı. F.T. ve arkadaşı K.A.D. (16), mahalle muhtarlığının önünde husumetlisi S.T.'yi beklemeye başladılar. S.T.'nin otomobiliyle gelmesinin ardından F.T., montunun içine sakladığı pompalı tüfeği çıkararak S.T.'nin başına 1 el ateş etti. S.T. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. F.T. ve K.A.D. olay yerinden kaçtı.

Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle yaralı S.T. önce özel bir hastaneye ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri, K.A.D.'yi bir kafede yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan K.A.D., ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Kaçan F.T. ise dün yakalandı. Adliyeye sevk edilen F.T., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan, yaralı S.T.'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bu üzücü olayın ardından şüpheli F.T.'nin adli süreçte cezasıyla yüzleşeceği ve yaralanan S.T.'nin sağlığına kavuşmak için tedavisinin devam ettiği biliniyor. Olayın detayları ve nedenleri konusunda ise soruşturmanın sürdüğü belirtiliyor.

Samsun silahlı saldırı