Kanınız Donacak! Sakarya'da Uyuyan Kızını Şalıyla Boğarak Öldüren Baba Polise Öyle Bir Şey Söyledi Ki…

TAKİP ET

Sakarya'da kan donduran bir vahşet yaşandı. 50 yaşında olan baba İsmail Serbest, 19 yaşında olan evli ve 2 çocuk annesi kızı Ümmügül Melek'i yatağında uyuduğu sırada şalıyla boğarak öldürdü. Kızını öldüren gözü dönmüş babanın polis ekiplerini arayarak kendisini ihbar ettiği ve 'Kızımı öldürdüm, gelin beni alın.' dediği öğrenildi.

Sakarya’da kan donduran bir vahşet yaşandı. 50 yaşında olan baba İsmail Serbest, 19 yaşında olan evli ve 2 çocuk annesi kızı Ümmügül Melek’i yatağında uyuduğu sırada şalıyla boğarak öldürdü. Kızını öldüren gözü dönmüş babanın polis ekiplerini arayarak kendisini ihbar ettiği ve ‘Kızımı öldürdüm, gelin beni alın.’ dediği öğrenildi.

Duyanların kanını donduran vahşet Sakarya Adapazarı ilçesinde yaşandı. 50 yaşında olduğu öğrenilen baba İsmail Serbest’in 19 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi kızı Ümmügül Melek’i uyuduğu esnada şalıyla boğarak öldürdüğü öğrenildi. 

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Dün gece saatlerinde yaşandığı öğrenilen olayda, baba İsmail Serbest’in kocası hapse giren 2 çocuk annesi 19 yaşındaki kızını evine getirdiği iddia edildi. Alınan bilgilere göre, baba kızının kocasının hapse girmesinden sonra 2 çocuğunu bırakarak ortalardan kaybolduğunu ve 1 hafta önce kendisinin Ümmügül’ü bularak evine getirdiğini iddia etti. 

‘KIZIMI ÖLDÜRDÜM, GELİN BENİ ALIN’

50 yaşındaki baba İsmail Serbest’in eve getirdiği kızını dün gece saatlerinde herkesin uyuduğu sırada boğazına geçirdiği şalla boğarak öldürdüğü öğrenildi. Kızını öldüren babanın daha sonra polis ekiplerini arayarak kızını öldürdüğünü, gelip kendisini almalarını söylediği iddia belirtildi.

BABA GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri aldıkları ihbarla adrese gittiklerinde 2 çocuk annesi Ümmühan Melek’in cansız bedeniyle karşılaştı. İhbarı yapan baba İsmail Serbest’i olay yerinde gözaltına alan polisler ifadesini almak üzere merkeze götürdü. Kızını şalıyla boğarak öldüren babanın ifadesinde, kızının kocasının hapse girmesinden sonra sık sık evden kaçtığını söylediği ortaya çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

 

Sakarya Adapazarı Kızını şalıyla boğan baba Kızını şalıyla boğdu Polise kendini ihbar etti