Kandil'deki Cinsel İstismarlar Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'dan kaçan teröristlerin vermiş oldukları ifadeler sonrasında örgütte cinsel istismarın ne kadar korkunç bir şekilde yaşandığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Terör örgütü PKK'dan kaçan teröristlerin vermiş oldukları ifadeler sonrasında örgütte cinsel istismarın ne kadar korkunç bir şekilde yaşandığı bir kez daha gözler önüne serildi. 

Bölücü terör örgütünden kaçan teröristlerin polise vermiş oldukları ifadelerin adeta kan dondurduğu öğrenildi. Örgütlenme çalışmalarına henüz ergenlik çağına girmemiş çocukların kişilik arayışları sırasında örgüt tarafından tuzağa düşürüldükleri öğrenildi. Bunun ardından pek çok çocuk örgüte girdikten sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başlıyor. 

Örgüt yetkilileri genellikle ergenlikten kaynaklanan psikolojik sorunlardan faydalanarak bu süreç içerisinde kişileri kandırdıkları öğrenildi. Terör örgütünden çeşitli fırsatlar bularak kaçan kişilerin bu anlamda sapkın ve ahlaka aykırı bir düzen kurmaya çalıştıkları belirlendi. 

CİNSEL TACİZLERDEN SONRA ÖRGÜTTEN KAÇMAK İSTEDİLER

Özellikle terör örgütü içerisine girdikleri zaman hayal ettikleri durumlarla karşılaşmadıkları ve bunun üzerine cinsel istismar olaylarının artması ile örgütten kaçmaya karar verdikleri öğrenildi. İfadelere bakıldığı zaman 9 ile 14 yaş aralığında pek çok kız ve erkek çocuğunun bulunduğu ve kız çocuklarının hamile kaldığı öğrenildi. Hamileliği sonlandırmak isteyen terör örgütü ise kız çocuklarını çevrede bulunan hastanelere götürdükleri öğrenildi. Örgüt yöneticilerinin de kız çocuklarına defalarca cinsel istismarda bulundukları öğrenildi. Oyun çağındaki çocuklara yapılan cinsel istismar pek çok kişinin örgütten kaçmalarına sebep oldu. Sadece kadınlara değil aynı zamanda erkeklere de sapkınlık ve tecavüzün hat safhada olduğu belirtildi. 

kandil terörist cinsel istismar