Kanal D Uzak Ara Eğlence jüri üyeleri kimler? Uzak Ara Eğlence ne zaman yayınlanıyor?

TAKİP ET

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Uzak Ara Eğlence hem birbirinden ünlü jüri üyeleri hem de sunucu Pelin Akil'in enerji dolu sunumuyla kırdı geçirdi.

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Uzak Ara Eğlence hem birbirinden ünlü jüri üyeleri hem de sunucu Pelin Akil’in enerji dolu sunumuyla kırdı geçirdi. Programın ilk bölümünde ünlü oyuncu Hazal Kaya konuktu. Yarışmacıların bilgilerini değil tam anlamıyla sabrını sınayan programda jüri üyeleri ve yarışmanın detayları meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Kanal D’nin ekran hayatına yeni başlayan programı Uzak Ara Eğlence ile ilgili tüm detaylar…

Uzak Ara Eğlence Jüri Üyeleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu sevilen oyuncu Pelin Akil’in yaptığı Uzak Ara Eğlence programının jüri üyeleri arasında Gülben Ergen, Belçim Bilgin, Can Bonomo, Alper Kul ve Reha Özcan yer alıyor. Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen programın konuk jürisi ise ünlü oyuncu Hazal Kaya oldu.


Uzak Ara Eğlence Formatı

İlk bölümü dün akşam yayınlanan ve yayınlanmasıyla birlikte izleyicinin ilgisini çeken Uzak Ara Eğlence programının formatı da bir o kadar sevildi. Tekerlemeler, şarkılar ve genel kültür sorularından oluşan etaplarıyla zengin içeriğe sahip olan yarışmanın alışılagelmişten oldukça farklı olan ve yarışırken eğlendiren formatı izleyiciden tam not aldı.


Her Hafta Farklı Bir İsim Konuk Jüri Olacak

Ekran hayatına yeni başlayan Uzak Ara Eğlence programının ilk bölümünde oyuncu Hazal Kaya konuk jüri olmuş ve yarışmaya renk katmıştı. Yayınlandığı ilk bölümüyle izleyicinin dikkatini çeken yarışmada her hafta farklı bir ismin konuk jüri üyesi olacağı öğrenildi. 

 

uzak ara eğlence jüri