Kanal D 'den istifa eden Buket Aydın'ın yerine gelecek isim belli oldu

TAKİP ET

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu'nun geleceği öğrenildi. 

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu'nun geleceği öğrenildi.  Deniz Bayramoğlu’nun Kanal D Ana Haber Bülteni’nde ekranlara gelmesiyle birlikte, Show TV Ana Haber Sunucusu olan eşi Ece Üner ile rakip olması ise gündem oldu.

Kanal D Ana Haberin yeni sunucusu Deniz Bayramoğlu

Kanaldan alınan bilgiler doğrultusunda, Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu'nun geleceği öğrenildi.

Alınan bilgiler doğrultusunda, Demirören Medya Grubu çalışanlarına Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu'nun geleceğiyle ilgili şu şekilde bir mesaj gönderildi;

"Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.

Sn. Buket Aydın'a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz."

Ne olmuştu

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın görevinden istifa ettiğini duyurarak, "Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

buket aydın kanal d deniz bayramoğlu