Kanal D Ana Haber'den istifa eden Buket Aydın eşinden boşandı!

TAKİP ET

Kanal D Ana Haber'den istifa ettiğini duyuran ve yeni bir hayata başlayacağını söyleyen Buket Aydın'ın 7 yıllık eşi ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Kanal D Ana Haber’den istifa ettiğini duyuran ve yeni bir hayata başlayacağını söyleyen Buket Aydın’ın 7 yıllık eşi ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

İstifasını duyuran ve yaptığı açıklamada ‘yeni hayat’ vurgusu yapan Buket Aydın, 7 yıldır evli olduğu Erce Baykal’dan sessiz sedasız boşandı.

Tek Celsede Boşandılar

Uçankuş’ta yer alan habere göre, bir süredir Kanal D Ana Haber’de sunuculuk yapan ancak sadece birkaç gün önce görevinden istifa ettiğini duyuran Buket Aydın, görevinden istifa ettiğini duyururken yeni bir hayata başlayacağını söylemişti. Bu açıklamalardan sonra Buket Aydın ve 7 yıllık eşi Erce Baykal, Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonucunda her iki tarafında birbirinden bir şey talep etmemesi ile tek celsede boşandı. 

‘Yeni Bir Yola Çıkmak İstiyorum’

Kanal D Ana Haber’de sürdürdüğü sunuculuk görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından paylaşan Buket Aydın, 16 yıldır haber verme görevini layığıyla yerine getirebilmek için büyük bir özveriyle çalıştığını söyleyerek 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiği görevi gereğince ifa etmek adına yaşadığı yorgunluğun hem kendisini hem de ailesini epey yıprattığını belirtmiş ve ‘Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum’ demişti.



7 yıllık Evlilik 1 Günde Bitti

Buket Aydın’ın boşanma duruşmasına avukatı Altın Mimir katıldı. Çiftin çocuklarının olmaması ve her iki tarafında birbirinden herhangi bir talepte bulunmaması sebebiyle boşanma tek celsede gerçekleşti. Tarafların Yargıtay’a başvurma talebinde bulunamayacaklarını ibraz etmeleri sebebiyle boşanma kararları da 1 günde kesinleşmiş oldu ve 7 yılık evlilik 1 günde son buldu.

 

buket aydın erce baykal