Kan Donduran Olayın Detayları Ortaya Çıktı! Bıçağı Yıkadı, Oğlunu Öpüp Helallik İstedi

TAKİP ET

Adana'da Kıskandığı eşini 13 yaşındaki oğlunun gözü önünde Boğazlar ve kalbinden bıçaklayarak öldüren kocanın olaydan sonra soğukkanlı bir şekilde bıçağı yıkayarak yanına aldığı ve oğlunu alnından öpüp helallik istediğini Daha sonra da evden ayrıldığı öğrenildi.

Adana ili Seyhan ilçesi Küçükdikili Koza Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde yaşanan olayda seyislik yaparak geçimini sağlayan 6 çocuk babası Yusuf Aziz Avcı kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Leyla Avcı sürekli darb ediyordu.  Uzun süreden beri çocukları için Susan kadın en son yaz aylarında yediği feci bir dayak sonrası polise gitti eşini şikayet etti. Polis Merkezi'nde yapılan işlemlerin ardından kocaya uzaklaştırma verilirken Bu sırada Kadın boşanmak istedi Fakat kocası tarafından ölüm tehdidi alınca boşanmaktan vazgeçti.

Kocanın evden uzaklaştırma cezası Aralık ayında bitti ve eve geri döndü.  Seyis olarak geçimini sağlayan Eşine de hiçbir şekilde para verme yani koca eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla sürekli dövmeye devam etti. Dün sabah da aynı nedenle evde kavga çıkaran koca 13 yaşındaki oğlu Abdullah Can Avcı'nın yanında eşini kovalamaya başladı. Kaçan kadın banyo yaptığında fakat şahıs banyo kapısını açarak kalbimden ve boğazından karısını bıçakladı.

"BIÇAĞI YIKADI, OĞLUNU ÖPÜP HELALLİK İSTEDİ" 

Cani koca banyodan çıkıp soğukkanlı bir şekilde önce lavaboya gidip bıçağı ve kanlı elini yıkadı Daha sonra da korkudan kaçan oğlunu bulup onu alnından öperek "Hakkını helal et, ben gidiyorum" diyerek bıçağı da cebine koyup evden  gitti. Babası gittikten sonra çocuk hemen polisi arayarak, "Babam annemi bıçakladı yetişin" dedi. Komşular da o sırada eve gelerek kadını kanlar içerisinde buldu. Evin yakınında bulunan Sağlık Kabini çalışanlarına komşuların haber vermesi ile hemşireler olay yerine geldi ama kadının öldüğünü belirledi.
Bu sırada olay yerine polis ekipleri geldi gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kadının cesedi adli tıp morguna götürüldü. Kadının cesedi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Diyarbakır'da toprağa verildi. Kaçan Canik koca'nın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

adana seyhan kadın cinayeti