Kan Donduran Olay! Zihinsel Engelli Şahıs, Annesinin Gözlerini Elleriyle Oydu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da korkunç olay. Zihinsel engelli şahıs annesini darp ettikten sonra iki gözüne elleriyle çıkardı. Gözaltına alınan şahıs Doktor kontrolünden geçirildikten Sonra adliyeye sevk edildi.

Afyonkarahisar Emirdağ bağlı davulda Beldesi Karakuyu Mahallesi'nde saat 12'de yaşanan olayda akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen  H.K., Aynı evde yaşadığı annesi Sultan K. ile tartıştı.  Tartışmanın sonucunda zihinsel engelli şahıs annesini darp etmeye başladı.  kavga sırasında kadın dengesini kaybedip Yere düşerken vurmaya devam eden  H.K.,  kadının gözlerine parmaklarını soktu. Komşular olayı duyup durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verirken kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına müdahale etti. Jandarma ekipleri ise evdeki H.K.'yi gözaltına almak istedi. Fakat zihinsel engelli şahıs zorluk çıkarınca güçlükle gözaltına alındı. Ambulansla Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının iki gözünde zarar gördüğü belirlenirken daha sonra Eskişehir'e sevk edildiği öğrenildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan şahıs ise sağlık kontrolü için jandarma eşliğinde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan kontrolünün ardından Jandarma ekiplerine hastaneden çıkardınız yeniden Emirdağ götürüldü. Şüphelinin buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

son dakika afyon zihinsel engelli şahıs son dakika haberi