Kan Donduran Olay! Doğurduğu Bebeği Öldürüp 2 Gün Valizde Sakladı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sevgilisinden hamile kalan R.U., Ailesi ile birlikte yaşadığı evde doğurduğu bebeğini öldürdüğü iddiası ile gözaltına alındı.

Bebeğin cesedini 2 gün boyunca evde valizde sallayan genç kadını susturmak için eliyle ağzını kapatırken bebeğin ölümüne neden olduğunu iddia etti. 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Çobançeşme Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan ve Bir fabrikada çalışan 19 yaşındaki R.U, Kuaför olan erkek arkadaşı Ö.Ö. İle yaşadığı ilişkiden hamile kaldı. Hamile olduğunu ailesinden gizleyen genç kız önceki gün evde doğum yaptı. Fakat bebek hayatını kaybetti. Genç kız bebeğin cesedini 2 gün boyunca evde Valizin içerisinde sakladı. Bugün Çorlu Devlet Hastanesi'ne giden genç kız bebeğin ölü olarak dünyaya Geldiğini iddia etti. Durumdan şüphelenen Doktorlar Polise haber verdi.

'ÇELİŞKİLİ İFADESİ ELE VERDİ'

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan genç kız çelişkili söylemlerde bulununca soruşturma başlatıldı. Mahkeme kararı ile evde yapılan incelemede kan örneklerine rastlandı. Polisler evde incelemeye devam ederken, R.U., erkek arkadaşı Ö.Ö.'den hamile kaldığını, doğum sonrası susturmak için ağzını kapatırken, bebeğinin ölümüne neden olduğunu  itiraf etti.

ANNE HASTANEDE, BABA EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

İtirafın ardından anne hastanede gözaltına alınırken baba ise evinde gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen iki sevgili ifadelerinin alınması için Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bebek cesedi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp Kurumu'na gönderildi.

tekirdağ çorlu bebek ceset son dakika son dakika haberi