Kan Donduran Olay! 8 Yaşındaki Kız Çocuğuna Topluca Tecavüz Ettiler, Sonrasında ise Yaptıkları Mide Bulandırdı!

TAKİP ET

Hindistan'da insanlıktan nasibini almamış 8 kişinin tecavüzüne uğrayan 8 yaşındaki kız çocuğu tecavüzcüler tarafından işkence ile öldürüldü. Olayı protesto etmek için toplanan göstericiler ise öldürülen kız çocuğunu değil, gözaltına alınan 8 kişiyi savundu.

Hindistan’da insanlıktan nasibini almamış 8 kişinin tecavüzüne uğrayan 8 yaşındaki kız çocuğu tecavüzcüler tarafından işkence ile öldürüldü. Olayı protesto etmek için toplanan göstericiler ise öldürülen kız çocuğunu değil, gözaltına alınan 8 kişiyi savundu. 

Hindistan’da Müslüman bir aşirete mensup ailenin 8 yaşındaki kız çocuğu Asifa Bano 17 Ocak tarihinde tecavüz edildikten sonra işkence yapılarak öldürülmüş şekilde Keşmir’in Hindistan kontrolündeki şehri Kathua yakınlarında ormanlık alanda bulundu. 

SEKİZ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra aralarında 4 polis memuru ve emekli hükümet yetkilisi bir kişinin de bulunduğu 8 zanlı gözaltına alındı. Zanlıları savunmak için Hindi nüfusun yoğun olduğu Jammu’da binlerce kişi sokaklara dökülerek protesto gösterileri yaptı. Göstericiler, gözaltıların dini farkları alevlendirme amaçlı yapıldığını öne sürdü. 

BAKANLAR DA GÖSTERİLERE KATILDI
Mahkeme salonunda da arbede yaşandı. Olaylara müdahale etmek için gelen polislerin mahkeme salonuna girmesine engel olmak isteyenler arasında avukatlar ve milliyetçi Hindu partisi BJP’den iki bakan da vardı. Göstericiler arasında bulunan Hindu bir kadın ise Müslümanların Hindulara karşı olduğunu ve sanıkların serbest bırakılmaması durumunda kendisini yakacağını söyleyerek herkesi tehdit etti. 

KIZ ÇOCUĞUNU SAVUNAN GÖSTERİCİLER DE OLDU
Diğer yandan sadece Müslümanlar, Toplu tecavüze uğrayıp öldürülen sekiz yaşındaki Asifa Bano ve son dönemde artan kadın cinayetlerini protesto etmek için sokaklara çıktı. Perşembe günü ise Delhi’deki protesto yürüyüşüne katılan Ana muhalefetteki Kongre Partisi başkanı Rahul Gandhi öldürülen küçük kız için mum yaktı. 

 

hindistan toplu tecavüz 8 yaşındaki kız çocuğu delhi protesto dünya