Kan Donduran Olay! 45 Yaşındaki Kadını Döverek Saatlerce Cinsel İlişkiye Zorladılar

TAKİP ET

Erzurum'da yaşanan iğrenç olay kan dondurdu. Yol kenarında bekleyen kadını zorla araçlarına bindiren iki kişi, dağlık alana götürdükleri kadına tecavüz etti. Ayrıca iki kişi, mağdurun 900 lirasını gasp etti. Haklarında dava açılan iki şahsın 43 yıl hapsi isteniyor.

Erzurum’da yol kenarında bekleyen 45 yaşındaki N.V. adlı kadını zorla araçlarına bindirerek Erzurum’da yol kenarında bekleyen götürdükleri dağlık alanda tecavüz ettikten sonra 900 TL'sini gasp ettikleri iddia edilen A.K. (23) ile N.B.'nin (29) 43'er yıl 6'şar aya kadar hapis cazası istendi. 

Eylül ayında Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesinde meydana gelen olayda, 7 Eylül günü saat 23.30'da 155 polis ihbar hattını arayan bir kişi, Orgeneral Selahattin Demircioğlu Caddesi üzerindeki DSİ binası önünde bir kadının iki kişi tarafından zorla araca bindirilerek kaçırıldığını söyledi. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede kadına dair bir ize rastlamadı. Yaklaşık 35 dakika sonra 155'i arayan N.V., kaçırıldıktan sona kendisine tecavüz edildiğini öne sürerek yardım istedi. Polisler kadının verdiği adrese gittiklerinde N.V.’yi buldu ve Gürcükapı Polis Merkezi Amirliği'ne getirerek ifadesine başvurdu. Polis ekipleri plakadan kamyonetin sahibi A.K. ve yanındaki arkadaşı N.B.'ye ulaştı. Ayrıca darp edilen kadın için hastaneden rapor alındı. N.V. ifadesinde  "Bu kişiler kamyonetle önümde durdu. İlişki tekliflerini kabul etmedim. Araçla birkaç tur attıktan sonra yanıma geldiler. Zorla beni arkadan kucaklayarak aracın içine attılar. Dağ Mahallesi'nde 'zirve' diye bilinen yere götürdüler. Burada beni döverek zorla cinsel ilişkiye girdiler. Koynumda cüzdan içerisindeki 800-900 liramı da zorla alarak gittiler. Beni kaçırdıkları ilk olay yerinde ayakkabımın tekini düşürdüm. İkisinden de şikâyetçiyim" ifadelerini kullandı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

A.K. ve N.B., emniyette suçlamaları kabul etmezken,  N.V. ile rızası ile para karşılığında birlikte olduklarını iddia etti. İki zanlı 8 Eylül tarihinde tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Polis ihbar hattını arayan kişinin, DSİ güvenlik görevlisinin de tanık olarak dinlendiği öğrenildi. Olay yerinin güvenlik kamerası görüntülerinde de kadının kaçırıldığı belirlendi. 

43 YIL HAPİS İSTENDİ

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kızılateş olayla ilgili olarak hazırladığı iddianamede, A.K. ve N.B.'nin 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 18'er, 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 3'er yıldan 10'ar yıl 6'şar aya, 'birden fazla kişi tarafından gece vakti yağma' suçundan da 10'ar yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

son dakika erzurum gasp tecavüz son dakika haberi