Kamyon Çarpan 19 Yaşındaki Genç Acı İçinde Sayıkladı: "Ben Bu Rüyayı Kaç Kez Gördüm"

TAKİP ET

Konya'da meydana gelen bir kazada kamyonun çarptığı bir genç acı içinde kıvranarak sayıklamaya başladı. Gencin çevresinde toplanan kişilere söyledikleri herkesi şaşırttı.

Konya’da meydana gelen bir kazada kamyonun çarptığı bir genç acı içinde kıvranarak sayıklamaya başladı. Gencin çevresinde toplanan kişilere söyledikleri herkesi şaşırttı.

Konya’da kamyonun çarparak metrelerce sürüklediği genç, geçirdiği feci kazanın şokuyla sayıklamaya başladı. Sayıklayan gencin söyledikleri hem sağlık görevlilerini hem de çevredeki vatandaşları şaşırttı.

KAMYON OTOMOBİLİ METRELERCE SÜRÜKLEDİ

Feci kaza, Konya Merkez Karatay ilçesi Aksaray Çevre Yolu Caddesi Aslım Caddesi’nde meydana geldi. Kavşakta yaşanan kazada, Abdil Ç.’nin yönetiminde olan 03 PA 474 plakalı meyve taşımakta olan bir yük kamyonunun 19 yaşındaki Kerem D.’nin yönetiminde olan 42 PP 309 plakalı otomobile çarptı. Yaşanan şiddetli çarpışmanın etkisiyle yük kamyonunun otomobili yaklaşık 15 metre sürüklediği öğrenildi. 

18 YAŞINDAKİ GENÇ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Yaşanan feci kaza sonrasında otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki genç ve yanında bulunan 18 yaşındaki arkadaşı Zeki Samet S. aracın içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar araç içinde sıkışan 19 yaşındaki araç sürücüsü Kerem D.’yi sıkıştığı yerden kurtararak yol üzerine yatırdı ve ambulansın gelmesini bekledi. Bu anlarda araçta sıkışıp kalan diğer genç vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. İhbar üzerine kaza yerine polis, ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi. 

“BEN BU RÜYAYI KAÇ KEZ GÖRDÜM”

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken yaralılardan 19 yaşındaki Kerem D. ve arkadaşı ağır yaralı olarak ambulansa taşındı. Yaralılardan araç sürücüsü Kerem D.’nin, "Abi ben iyi miyim? Ben bu rüyayı kaç kez gördüm bana biri mi çarptı?" diye defalarca soru sorduğu görüldü.

 

konya kaza 19 yaşındaki genç yük kamyonu sayıklayan genç ben bu rüyayı kaç kez gördüm