Kalk Gidelim final bölümünde hangi ünlüler yer alacak? Kalk gidelim neden final yapıyor?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının severek izlenen dizisi Kalk Gidelim aldığı final kararıyla hayranlarını üzdü. 

TRT 1 ekranlarının severek izlenen dizisi Kalk Gidelim aldığı final kararıyla hayranlarını üzdü. Sevilen dizinin 31 Aralık akşamı ekrana gelecek son bölümüyle izleyicisine veda edeceği öğrenildi. 2020 yılının son akşamı ekrana gelecek olan final bölümüyle Kalk Gidelim dizisinin final bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk olacak. Peki, Kalk Gidelim dizisi neden final yapıyor? Kalk Gidelim final bölümünde hangi ünlü isimler olacak? İşte tüm detaylar…

Kalk Gidelim Final Bölümünün Konukları

TRT ekranlarının sıcacık aile dizisi Kalk Gidelim izleyicisine veda ediyor. Yarın akşam ekrana gelecek final bölümüyle TRT ekranlarına veda eden dizinin final bölümünde birbirinden ünlü isimler yer alacak. Yılbaşı akşamı ekrana gelecek olan final bölümünde izleyicisine tam bir müzik şöleni yaşatacak olan dizide sürprizler art arda gelecek. Ünlü şarkıcı Kubat, Göksel ve Gülşen gibi sevilen sanatçılar 4 yıldır ekranlarda olan dizinin final bölümünde sahne alacak.


Kalk Gidelim Neden Final Yapıyor?

Staff Film’in yapımcılığını üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu sevilen dizi Kalk Gidelim 4 sezondur evlerinize konuk oluyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer gibi oyuncuların rol aldığı dizinin neden final yaptığı merakla araştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Eyüp Üstün, hem oyuncu kadrosu hem de teknik ekibin yaklaşık 4 yıldır ailelerinden uzakta yaşadıklarını belirtti. Koronavriüs salgını sebebiyle İstanbul’a gidiş gelişleri de sınırlandırmak zorunda kaldıklarını söyleyen Üstün, geçen bu süre zarfında hem psikolojik hem de fiziksel olarak yorulan dizi ekibini ailelerine kavuşturmak istediklerini söyledi. 


 

kalk gidelim dizi trt final gülşen