Kahveli Bonfile Nasıl Yapılır?

TAKİP ET

Yemekteyiz yarışmasında gündeme gelen ve çok konuşulan kahveli bonfile herkes tarafından merak ediliyor. Birçok kişi internet üzerinde kahveli bonfile nasıl yapılır, kahveli bonfile tarifi gibi aramalarla bu yemeğin tarifini arıyor.

Kahveli bonfile nasıl yapılır sorusunun yanıtını merak edenlerdenseniz Bugün size harika bir tarif hazırladık. Yemekteyiz yarışmasında gündeme gelen ve birçok kişinin yapmak istediği kahveli bonfile tarifi haberimizin devamında sizleri bekliyor…

KAHVELİ BONFİLE TARİFİ

Yemekteyiz yarışmacılarından Duygu Hanım'ın yaptığı kahveli bonfile tarifi ile ilgili detaylar şu şekilde;

Malzemeler: 200 gram bonfile Yarım çay bardağı espresso 3-5 adet tane kahve Birkaç adet tane Karabiber Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz Yapılışı:

Tane kahveleri Biraz dövdükten sonra bütün malzemeleri karıştırarak etinizi bu malzemelerin içerisinde marinize edin. Peki biraz parmak uçlarıyla tıkladıktan sonra yaklaşık 40 dakika kadar bekleme süresine alın. Daha sonra etinizi az yağlı tavanın içerisinde pişirin. Isterseniz mantarlı bir sos yaparak etinizi bu şekilde servis edebilirsiniz mantarlı soslu tarife çok yakışacaktır.

Kahveli bonfile nasıl yapılır Kahveli bonfile Kahveli bonfile tarifi