Kahvehaneyi bastı yanlış kişiyi öldürdü! Rastgele ateş açarak kaçtı

TAKİP ET

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, husumetlisinin yer aldığı kahvehaneye giderek yanında getirdiği silah ile ateş açtı. Saldırı esnasında olayla alakası olmayan 5 çocuk babası Mustafa Kandemir yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı. 

İstanbul Sultangazi'de yer alan bir kahvehaneye gelerek ateş açan saldırgan husumetlisini vurmak isterken olayla alakası olmayan bir kişiyi öldürdü. 

HUSUMETLİSİNİ VURMAK İÇİN KAHVEHANEYİ BASTI 

Olay, cuma günü öğle saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede yaşandı. Öğrenilen bilgilere göre bir saldırgan, husumetlisinin olduğu kahvehaneye gelerek silah ile ateş açtı. 

OLAYLA ALAKASI OLMAYAN BİR KİŞİ ÖLDÜ 

Kahvehaneye gelen zanlı, belinde getirdiği silahı çıkararak içerideki husumetlisine yönelterek ateş etti. Fakat kahvehanedekilerin müdahale için ayağa kalkmasından korkan zanlı bu sefer hedef gözetmeden rastgele ateş etmeye başladı. 

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN RASTGELE ATEŞ AÇTI 

Kurşunlardan biri ise olayla alakası olmayan 5 çocuk babası Mustafa Kandemir'in boynuna geldi. Saldırı sonucunda 2 kişi daha yaralandı. Zanlı, 3 kişiyi yaraladığı olayın ardından kahveden çıkarak uzaklaşmaya başladı. Kaçarken de rastgele ateş açan zanlıyı bir kişi kovaladı fakat yakalayamadı. 

İstanbul Kahvehane silahlı saldırı