Kahramanmaraş'ta Öğretmen ve Öğrencilere Darp Skandalı! Uçan Tekme ve Yumrukla Saldırdılar

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta yaşanan skandal darp olayında yeni gelişmeler yaşandı. Matematik öğretmeni olan Özgen Adıyeke'ye ve 2 öğrenciye saldıran 5 kişiden 4'ünün yakalanarak tutuklandığı bilgisi verildi.

Kahramanmaraş’ta yaşanan skandal darp olayında yeni gelişmeler yaşandı. Matematik öğretmeni olan Özgen Adıyeke’ye ve 2 öğrenciye saldıran 5 kişiden 4’ünün yakalanarak tutuklandığı bilgisi verildi.

Olay, 17 Ağustos 2017 tarihinde Kahramanmaraş Göksun ilçesinde Göksun Fen Lisesi Pansiyonunda meydana gelmişti. Alınan bilgilere göre, pansiyonda kalan öğrenciler ve bir öğretmen alkollü oldukları iddia edilen 18 yaşındaki Cengizhan Ö., Oğuz Kan K., 19 yaşındaki Abdulkerim G., Murat D.ve 17 yaşındaki A.Ö’nün saldırısına uğramıştı. İlk olarak öğrencilere saldıran şahıslar daha sonra sesleri duyarak aşağıya inen yönetici öğretmen Özgen Adıyeke’ye saldırdı. Şahıslardan birinin öğretmene yumruk attığı öğrenildi. Yüzüne yumruk darbesi alan ve şok yaşayan öğretmen kısa bir süre sonra şahıslardan birinin uçan tekmesine maruz kaldı. Yaşanan olay pansiyonda bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Öte yandan öğrencilerin öğretmenlerini korumak için araya atıldığı ve saldırganların darbına maruz kaldıkları belirtildi. Yapılan şikayet üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri saldırganları yakaladı. Polisler tarafından gözaltına alınan 5 kişi polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra serbest kaldı. 

TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Yakalanan ve savcılık kararı ile serbest bırakılan 5 kişi büyük tepkiye neden oldu. Olayın büyük tepki çekmesinin ardından Göksun Cumhuriyet Başsavcılığı 5 saldırgan hakkında yeniden yakalama kararı çıkarttı. Polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan Cengizhan Ö., Oğuz Kan K., Murat D. ve A.Ö çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken adresinde bulunamayan saldırgan Abdulkerim G.’nin araştırmalar sonucunda Elazığ Kovancılar ilçesinde olduğu tespit edildi. Burada polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınan saldırganın yapılan sorgusunun ardından yarın Kovancılar adliyesine sevk edileceği bilgisi paylaşıldı.

 

kahramanmaraş pansiyon saldırı öğretmen öğrenci darp 5 saldırgan uçan tekme yumruk