Kahramanmaraş'ta İki Aile Arasında Kanlı Kavga: 1 Ölü, 17 Yaralı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde iki aile arasında Başlayan kavgada Bıçak, silah, taş ve sopalar konuştu. Kanın döküldüğü kavgada Muhtar hayatını kaybederken bir çocuk 17 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde iki aile arasında Başlayan kavgada Bıçak, silah,  taş ve sopalar konuştu. Kanın döküldüğü kavgada Muhtar hayatını kaybederken bir çocuk 17 kişi de yaralandı. 

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada Kan Döküldü.  Tarafların birbirlerine taş, bıçak, sopa ve silahlarla saldırdı kavgada Muhtar 68 yaşındaki Mustafa Pınar av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.  Kavgada 1’i çocuk 17 kişinin yaralandığı öğrenildi.

SÖZLÜ TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ 
dün akşam saatlerinde ilçenin Kılılı Mahallesi’nde yaşanan olayda daha önce Aralarında husumet bulunan iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı.  Kısa sürede büyüyen tartışma taraflar arasında silahlı kavgaya dönüştü.  Kavga Sırasında 27 yaşındaki İsmail K.  evden aldığı av tüfeği ile ateş açtı.  Açılan ateş sonucunda Çakırdere Mahallesi Muhtarı Mustafa Pınar hayatını kaybetti.  üyük kavga sonucunda İsmail K ile birlikte Ahmet P, Emre P. (26), Alpaslan P. (24), Ali P. (40), Samet T. (19), B.T. (14), Tayyip T. (20), Abdurrahman T. (31), Mehmet Ali T. (23), Ali T. (40), Ercan T. (42), Ramazan K. (51), Bekir K. (18), Mehmet B. (25), Ömer K. (32) ve Salih K. (40)  sopa bıçak ve taş darbeleriyle yaralandı.

MUHTAR OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılırken, lay yerinde can veren Muhtar Mustafa Pınar'ın cesedi ise yapılan incelemenin ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Yaralılardan İsmail K, Bekir K ve Ramazan K’nın sağlık durumunun iyi olduğu, Hastanede yapılan müdahalenin ardından gözaltına alındıkları öğrenildi. Cinayette kullanılan av tüfeği de Jandarma tarafından ele geçirildi. Jandarma ekipleri çıkan kavganın ardından mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

kahramanmaraş iki aile arasında kavga silahlı kavga kahramanmaraş haberleri yerel haberler