Kahramanmaraş'ta Öğrenci Servisi Devrildi: 15 Yaralı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan servis minibüsü devrildi. Kazada, 15 kişi yaralandı.

Pazarcık ilçesindeki Yukarı Höcüklü Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Karagöl Ortaokulu öğrencilerinin içerisinde olduğu N.Y.'nin kullandığı servis minibüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla attı. Kaza sonrası ters döndükten sonra duran minibüsün sürücüsü N.Y. ile minibüste seyahat eden 14 öğrenci yaralandı.

Kazanın 112 Acil çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaza mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra Pazarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği ve hayati risklerinin olmadığı belirtilirken, Pazarcık Kaymakamı Muhammed Kaya ile Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti.

Öğrenci ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Muhammed Kaya, yaralıların sağlık durumu ile ilgili doktorlardan bilgi aldı.

Kazaya ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kahramanmaraş Pazarcık Trafik Kazası