Kahraman Şehit Ömer Halis Demir İçin Ankara Özel Kuvvetlerde Tören Düzenleniyor!

TAKİP ET

15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren komutanı Zekai Aksakallıdan aldığı emirle darbeci Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit olan Kahraman Astsubay Ömer Halis Demir için tam 1 yıl sonra Ankara Özel Kuvvetlerde anma töreni düzenlendi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren komutanı Zekai Aksakallıdan aldığı emirle darbeci Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit olan Kahraman Astsubay Ömer Halis Demir için tam 1 yıl sonra Ankara Özel Kuvvetlerde anma töreni düzenlendi.

ANITI ÖNÜNDE ANILIYOR

FETÖ\PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin seyrini değiştiren ve o gece komutanı Zekai Aksakallıdan aldığı vur emrini yerine getirerek şehadet şerbetini içen Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halis Demir bu gece adına yapılan anıt önünde anılıyor. 

ÖZEL KUVVETLER ÖNÜNDE TÖREN

Darbe girişimi gecesinin seyrini değiştiren ve tam 30 kurşunla şehit olan Kahraman şehit Ömer Halis Demir, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda şehit düştüğü yere yapılan anıt önünde anılıyor. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Şehit Astsubay Ömer Halis Demir’in şehit düştüğü saat olan 02.18’de anma törenleri başladı.

 

ankara özel kuvvetler şehit ömer halis demir anma töreni kahraman şehit erdoğan fikri ışık 15 temmuz