Kağıthane'de Silahlı Soygun! 5 Dakikada 2 Marketi Soydular!

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de 5 dakika arayla 2 market soyuldu. Silahlı ve maskeli olan 3 soyguncu girdikleri 2 marketten 6 bin lira alarak sırra kadem bastı. Polis ekipleri marketleri soyarak ortadan kaybolan soyguncuları arama çalışması başlattı.

İstanbul Kağıthane’de 5 dakika arayla 2 market soyuldu. Silahlı ve maskeli olan 3 soyguncu girdikleri 2 marketten 6 bin lira alarak sırra kadem bastı. Polis ekipleri marketleri soyarak ortadan kaybolan soyguncuları arama çalışması başlattı. 

İstanbul Kağıthane’de art arda 2 markete giren soyguncular 5 dakikada soygun yaptı. Yaklaşık 6 bin lirayı alarak kayıplara karışan hırsızlar polis tarafından aranıyor. Kağıthane’de bulunan Aslıhan Sokak üzerindeki marketlerde saat 9.30 sularında yaşandı. beyaz bir otomobille markete geldikleri iddia edilen yüzü maskeli 3 soyguncunun ellerindeki silahlarla kasadaki yaklaşık 3 bin lirayı aldıkları ve hemen olay yerinden kayboldukları öğrenildi. Hırsızların ortadan kaybolması ile market çalışanları hemen polis ekiplerine haber verdi. Polisler market çalışanlarından ifade aldıktan sonra hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. 

5 DAKİKA SONRA İKİNCİ MARKETİ SOYDULAR

Polis ekipleri market çalışanlarından aldıkları bilgilerle hırsızları yakalama çalışmaları yaparken yaklaşık 500 metre ileride bulunan Çelebi Caddesinden bir ihbar geldi. Bu ihbarda silahlı market soygunu ihbarıydı. Polisler hemen olay yerinden ayrılarak markete gittiler. Markette detaylı inceleme yapan polis ekipleri market görevlilerinden aldıkları bilgilerle soygunu aynı kişilerin yaptığını belirledi. Market görevlileri aynı soyguncuların bir önceki marketten kaçarken oraya girdiğini ve silahlarını doğrultarak kasada bulunan 3 bin lirayı alıp kaçtıklarını belirtti. 

‘KAFALARINDA MİĞFER AĞIZLARINDA SARI MASKE VARDI’

İlk marketteki soyguna evinin penceresinden şahit olduğu belirtilen Mesut Uzun gördüklerini anlattı. Uzun, "Ben camdan dışarıya bakıyordum. Ben onları inşaatçılar zannettim. Kafalarında miğfer, ağızlarında sarı maske vardı. Mavi işçi elbisesi giymişlerdi. Ben herhalde boya yapıyorlar dedim. Bir karmaşa oldu. Birinin elinde silah vardı. Çıktılar arabaya binerek gittiler" ifadelerinde bulundu.

 

istanbul kağıthane silahlı soygun 2 markete soygun 5 dakika arayla soygun