Kağıthane'de Lüks Rezidansa Baskın! Banyodan Bakın Ne Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de narkotik polislerinin lüks bir rezidans 2 daireye yaptığı baskın sonucu 5 kilogram eroin ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotimler Kağıthane'de bulunan lüks bir Rezidansta 2 dairede uyuşturucu imalatı yapıldığını belirledi.

NARKOTİMLER ADIM ADIM İZLEDİ

Polis ekipleri dairede kalan biri Kadın 3 kişi bir süre takip ettikten sonra dün akşam saatlerinde baskın düzenledi. Narkotimler ilk olarak kadın ve erkeğin bulunduğu daireye operasyon yaparken eroin eroin yapımı için kullanılan iki karıştırıcı hassas terazi cep telefonları ve yüklü miktarda para ele geçirdi.

EVİN BANYOSUNA DAHİ MAKİNE KURMUŞLAR

Polis ailedeki kişileri gözaltına alırken daha sonra rezidanstaki diğer daireye baskın yaptı. Burada da arama yapan polis ekipleri çekyatın altında ve mutfak dolaplarına gizlenmiş eroin kalıpları ile eroin yapımında kullanılan karıştırıcı ele geçirdi. Evin banyosunda ise eroini preslemek için pres makinesi yerleştirildiği tespit edildi. Ekipler 52 dairede de inceleme yaptıktan sonra gözaltına alınan kişiler ve evde ele geçirilen malzemeleri narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

son dakika narkotik operasyon son dakika haberi