Kafede arkadaşı tarafından vurulan Sefa, hayatını kaybetti

TAKİP ET

Adana'da 3 gün önce bir kafede otururken arkadaşı Volkan D. (32) ile tartışan Sefa Can Donma (25), tabancayla vurularak ağır şekilde yaralandı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis, cinayet şüphelisi Volkan D.'yi saklandığı adrese düzenlediği baskınla yakaladı. 

Olay, 3 Temmuz tarihinde saat 21.00 sularında Seyhan ilçesinde bulunan Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'ndaki bir kafede meydana geldi. Volkan D., arkadaşlarıyla birlikte oturduğu masada Sefa Can Donma ile tartışmaya başladı ve bu tartışma sırasında tabancasını çekerek Donma'yı ayak ve boyundan vurdu. Donma kanlar içinde yere yığılacakken, şüpheli Volkan D. olay yerinden kaçtı. Kafede bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaparak Donma'yı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Donma, dün akşam hastanede hayatını kaybetti. 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Volkan D.'nin Yeşiloba Mahallesi'ndeki bir evde saklandığını tespit etti. Adrese düzenlenen baskında şüpheli gözaltına alındı. Volkan D., emniyete götürülerek sorgusu devam ediyor. 

 

Adana cinayet ölüm haberi