Kafe Tuvaletindeki İğrenç Olay Adliyede Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da yakınlarının davası için adliyeye gelen bir genç kız kendisini daha önce kafe tuvaletinde taciz eden şahsı adliyenin çay ocağında görünce sinir krizi geçirdi.

Bursa'da yakınlarının davası için adliyeye gelen bir genç kız kendisini daha önce kafe tuvaletinde taciz eden şahsı adliyenin çay ocağında görünce sinir krizi geçirdi. 

Bursa adliyesinde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir genç kız bir yakınının duruşmasında destek olmak için adliyeye gitti. Ancak bir süre sonra susadığı için su almaya gitti. Çay ocağına gittiği zaman bir süre önce kendisini çalıştığı kafenin tuvaletinde taciz eden adamı gördü. Durum karşısında neye uğradığını şaşıran genç kız şoka girdi. 

Ardından sinir krizi geçirdi. Zaman kaybetmeden adliyede bulunan polise giderek şikayetçi olmak istediğini dile getirdi. Ardından hemen savcılıkta şikayette bulundu. Mehmet K. isimli şahsın işlediği suça karşılık denetimli serbestlikle birlikte adliyenin çay ocağında çalıştığı öğrenildi. 

TACİZCİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bir süre önce kafede çalışan genç kızın çay götürdüğü müşterisinin kendisini tuvalette sıkıştırarak cinsel tacizde bulunmaya kalkıştığı ve taciz ettiğini söylediği öğrenildi. Burada tacizcinin kıyafetlerini çıkardığı ve bağırmaması içi ağzını kapattığını ancak tüm bunlara rağmen elinden kaçmayı başardığı öğrenildi. Ancak sonrasında kendisini yeniden yakalayan tacizciye 'Bağırmayacağım bugün git yarın gel yarın tek başıma olacağım ne istersen o zaman yaparsın' dediği öğrenildi. Bunun ardından çığlıklarına karşılık olay yerinden kaçan Mehmet K. yakalanamamıştı. Tesadüfen adliyede karşılaştığı zaman şikayetçi olan genç kız tacizcinin tutuklanmasını sağladı. 

bursa adliye kafede taciz