Kafamı Karıştıran Bir Konu Var Diyen Bahçeli'den 100 Bin İmzaya FETÖ Çıkışı: "Ya FETÖ'cüler Varsa?"

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 'Kafamı karıştıran bir konu var.' diyen Bahçeli, bu 100 bin kişinin içinde FETÖ desteği, PKK desteği ile bir aday yapılmasının FETÖ'nün seçmen ve siyasi ayağının hangi aday üzerinde yoğunlaştığının görülebildiğini aktarmıştı. Bahçeli'nin bu sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve CHP cephesinden tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. ‘Kafamı karıştıran bir konu var.’ diyen Bahçeli, bu 100 bin kişinin içinde FETÖ desteği, PKK desteği ile bir aday yapılmasının FETÖ’nün seçmen ve siyasi ayağının hangi aday üzerinde yoğunlaştığının görülebildiğini aktarmıştı. Bahçeli’nin bu sözlerine İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve CHP cephesinden tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçimlerdeki 100 bin imza ile ilgili yaptığı FETÖ çıkışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den yanıt geldi. Demokrat Parti ziyareti ardından açıklama yapan Akşener, ‘Milleti korkutma ve sindirmeye yönelik açıklamalardan herhangi birisi zarar görürse, buna pabuç bırakmam.’ dedi. 

CHP CEPHESİNDEN’DE YANIT GELDİ

MHP Lideri Bahçeli’nin bu sözlerine CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda CHP İstanbul Milletvekili olan Engin Altay, ‘Daha fazla demokratik ve anayasal hakkını kullanan vatandaşlarımız FETÖ ile ilişkilendirmek aymazlıktır. Milletten umudunu yitirenler, ikbal hırsıyla 100 bin imzaya kelepçe takma peşinde. Korkunun ecele faydası yok.’ dedi.

İŞTE DEVLET BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, kafasını karıştıran bir konu olduğunu ve 15 Temmuz darbesinin siyasi ayağının her zaman tartışıldığını söyleyerek, 4 Cumhurbaşkanı adayının 100 binle müracaatlarını yaptığını ve bu 100 bin aday talebinde bulunan 4 kişiden 1 tanesinin CHP’nin 15 milletvekilini kaydırmasıyla destek bulduğunu belirterek bu durumda 100 bin seçmene ihtiyaç kalmaması gerektiğini söylemişti.

 

MHP CHP İYİ Parti FETÖ Seçim 100 bin imza Açıklama 15 Temmuz