Kadir Topbaş'ın Ardından İBB İçin Bomba İddia: Başkan Tebrikleri Kabul Etmeye Başladı

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında Başkanlık için bomba bir isim iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, İBB'nin yeni başkanının Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olacağı konuşuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifası sonrasında Başkanlık için bomba bir isim iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre, İBB’nin yeni başkanının Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal olacağı konuşuluyor.

İstanbul’un Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa etmesinin ardından kulislerde yeni Belediye Başkanının kim olacağı konuşulmaya başlandı. Yeni Başkan’ın kim olacağı oldukça merak edilirken gelen iddialar ise şaşırttı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KONUŞULMUŞTU

Kadir Topbaş’ın ani istifası sonrasında ilk konuşulmaya başlayan isim mevcut 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ olmuştu ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemişti.

MEVLÜT UYSAL İDDİASI

Göksel Gümüşdağ’ın isminin anılmasının ardından ikinci anılan isimde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Gelen iddialarda İstanbul Belediye Başkanı olacağı öne sürülen Mevlüt Uysal’ın şimdiden gelen tebrikleri kabul etmeye başladığı da yer aldı.

 

istanbul İBB kadir topbaş yeni başkan göksel gümüşdağ mevlüt uysal başakşehir belediye başkanı iddia