Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla suç makinesi çıktı!

TAKİP ET

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın suç dosyası kabarık çıktı. Uyuşturucu ile yakalanan ve tutuklanan Ayşe Dırla'nın daha önce de bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı!

Kadir Şeker olayında tüm Türkiye'yi üzen bir gerçek daha ortaya çıktı. Kadir Şeker'in erkek arkadaşının şiddetinden kurtardığı bu uğurda 12.5 yıl hapis cezası aldığı Ayşe Dırla bilindiği üzere uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanmıştı. Ayşe Dırla'nın tutuklanmadan önce bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı.
Ayşe Dırla, 29 Ekim günü Murat Hanlı ile birlikte bulundukları araca yönelik operasyonda 900 gram eroin ile yakalanarak ve tutuklanmıştı. Polise ifade veren Dırla, "Ben uyuşturucu kullanmıyorum. Murat uyuşturucu bağımlısı. Uyuşturucuyu kullanmak için aldı. O gün akşam eve paketle geldi. Ben de görünce kızdım. Tekrar uyuşturucu bağımlısı olmasını istemiyordum. Geri götürmek istedik. Uyuşturucuyu aldığımız mahalleye geldiğimizde polis bizi yakaladı" şeklinde konuşmuştu.  

BIÇAKLI KAVGAYA KARIŞTI!

Yaşanan bu olayın öncesinde Ayşe Dırla'nın Konya'nın Karatay ilçesinde bıçaklı kavgaya karıştığı ortaya çıktı. Hanlı'nın kardeşi Ş.D.'nin, aralarında husumet olan Muhammed Delibaş, Eyüp Delibaş ve Fatih Delibaş ile kavga ettiği, bu sırada Fatih Delibaş'ı bıçakladığı belirlendi. Olaydan sonra gözaltına alınan Ş.D.'nin, ifadesinde, kavga sırasında ağabeyi Murat Hanlı ve Ayşe Dırla'nın da bulunduğunu söylediği öğrenildi. 

KADİR ŞEKER OLAYI!

Konya'da üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, geçen yıl 5 Şubat akşamı kaldığı teyzesinin evine giderken, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda, Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etmek istemişti. Şeker, çıkan arbedede Duran'ı bıçaklayarak öldürmüştü. Olay sonrası tutuklanan Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan yargılandığı 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 14 Ekim'de önce ömür boyu hapse çarptırılmıştı. Ceza, suçun 'haksız tahrik' altında işlendiği gerekçesiyle önce 15 yıla, 'iyi hal' indirimiyle de 12.5 yıla indirilmişti.
 

ayşe dırla kadir şeker ayşe dırla bıçaklama