Kadir Mısıroğlu 'Atatürk'ü Seven Ahmaktır' Dedi

TAKİP ET

Atatürk hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve tartışmalara sebep olan Kadır Mısıroğlu yeni skandal açıklamaları ile bir kez daha gündeme geldi.

Atatürk hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve tartışmalara sebep olan Kadır Mısıroğlu yeni skandal açıklamaları ile bir kez daha gündeme geldi. 

Kamuoyunda fesli Kadir olarak bilinen Kadir Mısıroğlu son zamanlarda yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Özellikle Atatürk düşmanlığı sosyal medyada da çeşitli tartışmalara sebep oluyor. Osmanlı devletini sürekli olarak savunup Cumhuriyetin kurucusu olan Atatürk hakkında skandal açıklamalarda bulunması tepkilere neden oldu. 

Yaptığı açıklamaların ardından geçtiğimiz 10 Kasım tarihinde Diyanet İşleri Başkanının kendisine yaptığı bir ziyaret son derece büyük tepkilere sebep oldu. Yapılan davranışın bilinçli olduğu ve Atatürk'e hakaret olduğu yönünde yorumlanmıştı. Bunun üzerine konu hakkında çeşitli açıklamalar yapılmıştı. 

'ATATÜRK'Ü SEVENLER AHMAKTIR'

Tüm bu tartışmaların ardından Kadir Mısıroğlu bir açıklama yapma gereği duydu. Ancak yaptığı açıklama yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Açıklamalarında 'Bana yapılan gayet insani bir ziyarettir. Ancak bunu anlamayacak insanlar olduğunu görüyorum. Atatürk bu ülkede yükselmenin basamağıdır. Ancak bu elden gidiyor. Bunun farkına varamadılar. Atatürk bu ülkede müslümanlık adına hiç bir adım atmamıştır. Bu sebeple müslümanlar arasında Atatürk'ü seviyorum diyen varsa ya sahtekardır ya da ahmaktır. Benim kimi sevip sevmemem sadece beni ilgilendirir. Mustafa Kemal'i sevmiyorum. İstersem babamı da sevmem. Bundan dolayı kimse beni yargılayamaz. İsteyen istediği davayı açabilir' ifadelerini kullandı. 

kadir mısıroğlu atatürk hakaret tartışma sözleri