Kadınları Fuhuşa Zorlayan Baba Öz Kızına da Cinsel İstismarda Bulunmuş

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan 18 yaşındaki M.Ö. Kadınlara zorla fuhuş yaptıran 45 yaşındaki öz babası A.Ö. Hakkında 4 yıl boyunca kendisine silah zoru ile cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile şikayetçi oldu. A.Ö. Soruşturma kapsamında tutuklanırken, kızının öç alma duygusu ile kendisine iftira attığını iddia etti.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Antalya Kepez baraj mahallesinde polise başvuran 18 yaşındaki M.Ö 2013 ile 2017 yılları arasında öz babası A.Ö.’nün kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan A.Ö. Tutuklandı. 

90 YIL HAPİS İSTEMİ İLE YARGILANIYOR

Tutuklu sanık A.Ö.’nün yargılamasına geçtiğimiz hafta Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, başlandı. Sanık hakkında çocuğun cinsel istismarı, silah zoru ile hürriyetinden yoksun kılınması, alt soya karşı işlenen suçtan 90 yıla kadar hapsi istendi. Duruşmaya sanık A.Ö., mağdur M.Ö. Ve taraf avukatları katıldı. Psikolog eşliğinde Adli Görüşme Odası'nda ifadesi alınan M.Ö. Henüz 13 yaşındayken 2013 yılında babası ile birlikte evde alkol aldıklarını ve daha sonra babasının kendisini yatmak için yanına çağırdığını ve yatınca babasının üzerine geldiğini söyledi. Babasını uzaklaştırmaya çalıştığını ancak uzaklaştıramadığını söyleyen genç kız, “Sakın kimseye söyleme, böyle bir şey olmadığını düşüneceksin. Eğer birinden duyarsam, seni de kendimi de öldürürüm' diyerek tehdit etti" dedi.

 4 YIL BOYUNCA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU 

Ağlayarak babasının kendisine 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen genç kız, “Ayda iki veya üç kez babam beni farklı evlere götürüp taciz etti. Hatta birkaç kez üzerinde taşıdığı tabancayı bana doğrultarak, 'Seni vururum. Silahı gördün değil mi, seni öldürürüm' diyerek tehditlerini sürdürdü. Ben de cinsel saldırılarına ve tehditlere dayanamayarak şikayetçi oldum." Deri. Baba A.Ö. İse savunma için mahkemeden süre isterken, savcıya verdiği ifadede kendisinin kadınlara fuhuş yaptırdığını ve bu nedenle ceza aldığını belirterek, “Sosyal çevrem itibariyle kızımın zarar görmemesi için onunla ilgilenemedim. Ondan uzak durdum. Bu nedenle kızım öç alma duygusuyla bana haksız yere suç isnat etmektedir" ifadelerini kullandı. Eksiklerin giderilmesi için mahkeme başka bir tarihe ertelendi.

Antalya son dakika fuhuş cinsel istismar son dakika haberi