Kadının Karnından Çıkarılan Madde Şoke Etti

TAKİP ET

Bursa'da safra kesesi ameliyatı olan bir kadının şikayetleri üzerine yapılan muayene sonrasında karnında bir metrelik sargı bezi unutulduğu öğrenildi.

Bursa'da safra kesesi ameliyatı olan bir kadının şikayetleri üzerine yapılan muayene sonrasında karnında bir metrelik sargı bezi unutulduğu öğrenildi. 

Bursa'da ilginç bir olay meydana geldi. Bursa Devlet Hastanesinde 53 yaşında evli ve 3 çocuk annesi olan kadının yaşadığı ağrıların ardından safra kesesinin alınmasına karar verildi. Bunun ardından safra kesesi ameliyatı ile birlikte ağrılarından kurtulmayı bekledi. Ameliyatı olmasına rağmen ağrılarının geçmediği ve bunun üzerine ağrılarının daha fazla şiddetlendiği belirlendi. 

Ağrılarının artması üzerine hastane hastane dolanmaya başladı. Bunun ardından gittiği özel bir hastanede yapılan muayenelerde doktorlar gördüklerine inanamadı. Kadının karnında yabancı bir cisim olduğu tespit edildi. Bunun ardından zaman kaybetmeden hemen ameliyata alındı. 

KARNINDAN SARGI BEZİ ÇIKTI

Doktorlar tarafından ameliyata alınan kadının karnından ameliyat sırasında unutulmuş bir sargı bezi çıktı. Bunun ardından ailesine haber verildi. Aile kadının karnında sargı bezi çıkarıldığını öğrenince hastane hakkında şikayetçi olduklarını belirttiler. Konu hakkında suç duyurusunda bulundular. Daha önce aileden bir akrabalarının hastanenin ihmali sebebiyle hayatını kaybettikleri öğrenildi. Bunun ardından ameliyattan sonra daha kötü olan ve bir türlü konu hakkında sorumluluk kabul etmeyen hastane hakkında suç duyurusunun bulunduğu öğrenildi. Hastanenin doktorları konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadılar. 

bursa ameliyat sargı bezi skandal