Kadın Teröristten Kan Donduran İtiraflar

TAKİP ET

PKK terör örgütünün elinden kaçan kadın terörist güvenlik güçlerine kan donduran itiraflar bulundu. Örgüt içerisindeki çarpık ilişkileri gözler önüne serdi.

PKK terör örgütünden çeşitli yolları deneyerek kaçmayı başaran bir kadın terörist zaman kaybetmeden güvenlik güçlerin teslim oldu. Güvenlik güçleri tarafından sorguya alınan kadın teröristin anlattıkları adeta kan dondurdu. Örgütün yaptıkları ne kadar iki yüzlü olduklarını bir kez daha kanıtladı. 

Güvenlik kaynaklarının gerçekleştirdiği açıklamalara göre Karker kod ismini kullanan bir kadın terörist geçtiğimiz günlerde örgütten kaçmayı başardı. Kaçtıktan sonra ilk işi güvenlik güçlerine sığınmak oldu. Ardından örgüt hakkında gizli kalmış anlatılmayan pek çok itiraflarda bulundu. Örgüt içerisinde yaşanan çarpık ilişkiler bir kez daha ön plana çıkarıldı. Emirlere uymayan teröristlerin örgüt içerisinde acımasızca infaz edildiğini anlattı. 

ÇOCUKLARI BİLE BİLE ÖLÜME YOLLAMIŞLAR

Celal kod isimli bir örgüt yöneticisinin ilişki yaşadığını tespit ettiği iki teröristi boğarak öldürdüğünü anlatırken grubun elebaşlarının grubun hiç bir ihtiyacı ile ilgilenmediğini, bu yüzden aç kaldıklarını ve örgüt içerisinde başı bozukluğun arttığını anlattı. Sadece güvenlik güçleriyle değil örgüt içerisinde çıkan tartışmalarda da pek çok teröristin öldürüldüğü ortaya çıktı. 

Çatışmalar sırasında güvenlik güçlerinden korkan teröristlerin saklandıkları bölgelerden çıkmadıklarını ve tehlike geçinceye kadar çocuk yaştaki örgüt elemanlarını öne sürdükleri öğrenildi. Çatışmalarda ön plana çıkıp öldürülen teröristlerin büyük bir kısmının çocuklardan oluştuğunu anlattı. Örgütten kurtulmanın zor olduğunu ve tek çözüm yolunun intihar olduğunu anlatan terörist yaptıklarından dolayı çok pişman olduğunu anlattı. 

kadın terörist pkk itiraf