Kadın Öğretmeni Önce Dolandırdılar, Sonra İstismar Etmek İstediler

TAKİP ET

İstanbul'da bir ilkokulda öğretmenlik yapan kadın telefon dolandırıcılarının tuzağına düştükten sonra çıplak fotoğraflarla şantaja uğradı. Sonrasında soluğu polis merkezinde aldı.

İstanbul'da bir kadın öğretmen telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Binlerce lirası dolandırılan kadın öğretmen tüm bunlar yetmiyormuş gibi telefon dolandırıcıları tarafından bu sefer cinsel istismara uğradı. İstanbul'da bir ilkokulda öğretmen olarak çalışan kadın geçtiğimiz yaz bir kişi tarafından cep telefonu ile arandı. Bunun üzerine cep telefonu ile arayan kişi kendisini başkomiser olarak tanıttı. 

Sözde polis memuru kadın öğretmenin kimlik bilgilerinin çalındığını ve iki Suriyeli kadının bu kimlik bilgilerini pis işleri için kullandığını belirtti. İddialara göre iki Suriyeli kadının banka hesabı açtığı ve ardından 86 bin lira değerinde altın aldıkları iddia edildi. Bu kişilerin gözaltına alındığı söyledi. 

YETMEDİ! ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI İSTEDİLER

Dosyanın çok gizli olduğunu söyleyen dolandırıcı elde bulunan altınların paraya çevrilerek verilen banka hesabına yatırılmasını istedi. Bunun üzerine toplamda 18 bin 750 lirayı yatıran kadın öğretmen çetenin oyununa geldi.

Parayı alan dolandırıcılar bu sefer kadını cinsel istismarla oyalamak istediler. 'Elimizde eşinizle çekilmiş çıplak fotoğraflarınız var. Bize çıplak fotoğraflar göndermezseniz tüm bu bilgileri internet üzerinden yayınlarız' diyerek tehditte bulunmaya başladılar. Tüm bunların üzerine talihsiz kadın neye uğradığını şaşırdı. Zaman kaybetmeden polise giderek şikayetçi oldu. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis tarafından yapılan incelemelerde bazı isimlere ulaşıldı. Soruşturma hala devam ediyor. 

kadın öğretmen telefon dolandırıcılığı cinsel istismar