Kadın 'Kocam Tecavüz Ediyor' Dedi, Kocası 'Şov Yapıyor' Dedi!

TAKİP ET

Merve Talu isimli kadın hala davalık olduğu kocasından sürekli şiddet gördüğünü, kocasının kendisine defalarca tecavüz ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu anlatırken iddiaların odağındaki koca ise karısını şov yapmakla suçladı.

Merve Talu isimli kadın bir süredir kocası hakkındaki şikayetleri ile gündeme geliyor. Evliliği boyunca dayak, şiddet, tecavüz gibi pek çok duruma maruz kaldığını belirten kadın kocasının hala tutuklanmamasına ve hala kendisini tehdit etmesine dayanamadığını belirtti. İsyan eden kadın 'Bunu kocam değilde başkası yapmış olsaydı hemen tutuklanırdı. ama kocam olduğu için kimse sesini çıkarmıyor. Tek isteğim bana defalarca şiddet gösteren bu adamın tutuklanması' diyor. 

Edebiyat öğretmeni olan Merve Tula 2017 yılında Ercüment Tula ile evlendi. Evlendiklerinde ilk evliliklerinden ikisinin de birer kızı bardı. Ancak daha evlendikleri ilk gece fiziksel şiddet ile karşılaşan kadının hayatı kısa sürede kabusa dönmüş. Sadece 6 ay sonra kocasının kendisini bulamaması için bir sığınma evine yerleşmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş. Ancak yaşadıkları sebebiyle bebeğini kaybetmiş. 

DUVAĞI AÇINCA KOCASI TARAFINDAN YUMRUKLANMIŞ

Ailesinin yanına dönen talihsiz kadın kocasından 20'ye yakın suçtan dolayı şikayetçi olmuş. Ancak kocasının tüm raporlara ve şikayetlere rağmen hala tutuklanmamış olmasına isyan ediyor. Evlendiği ilk gece duvağı açtığı için kocasından yumruk yediğini söyleyen genç kadın yetkililerden yardım istiyor. Kocası ise bu iddiaları yalanlayarak karısının kendisinden boşanmak için 600 bin lira istediğini ve tüm bu anlattıklarının şov yapmak için olduğunu savundu. İkili arasındaki dava sürecinin devam ettiği öğrenildi. 

merve tula tecavüz dayak yardım istedi