Kadın Dırdırı Otobüse Sıçradı! Canından Bezen Şoför Otobüsü Terk Etti

TAKİP ET

Bolu'da otobüsün geç geldiği gerekçesi ile otobüse bindiği andan itibaren otobüs şoförüne şikayetlerde bulunan kadın yolcu şoförü çileden çıkarttı. Kadın yolcunun bitmek bilmeyen dırdırı ve şikayetlerinden bezen otobüs şoförü sonunda otobüsü terk ederek gitti.

Bolu’da otobüsün geç geldiği gerekçesi ile otobüse bindiği andan itibaren otobüs şoförüne şikayetlerde bulunan kadın yolcu şoförü çileden çıkarttı. Kadın yolcunun bitmek bilmeyen dırdırı ve şikayetlerinden bezen otobüs şoförü sonunda otobüsü terk ederek gitti.

Bolu’da bir kadın yolcu otobüs şoförünü deyim yerindeyse canından bezdirdi. Otobüse bindiği andan itibaren sürekli şikayetlerde bulunan kadın yolcu sonunda otobüs şoförünü kızdırdı ve şoförün otobüsü terk etmesine neden oldu.

YOLCULUK BOYUNCA SÖYLENDİ

Bolu’da alınan bilgilere göre, Özel Halk Otobüsü durağına saatinden biraz daha geç geldi. Bir kadın duraktan otobüse bindiği andan itibaren otobüs şoförünün saatinden geç gelmesine şikayet yağdırdı. Yol boyunca sürekli konuşan ve şiakyet eden kadın en sonunda otobüs şoförünü kızdırdı. Öfkelenen şoför otobüsü durdurarak birkaç dakika aşağı indi ve biraz sakinleşince tekrar otobüse binerek yoluna devam etti. 

GÜVENLİK KAMERASI O ANLARI KAYDETTİ

Araçta yer alan güvenlik kamerası kadın yolcunun otobüse bindiği andan itibaren arka arkaya sıraladığı şikayetleri saniye saniye kaydetti. Şoför ve kadın yolcu arasında geçen diyalogda, kadın yolcunun şoföre otobüsün neden geç kaldığını sorduğu şoföründe yollardaki bakım çalışmalarından dolayı geç kaldığını belirttiği görülüyor. 

KADIN BİR TÜRLÜ İKNA OLMADI

Şoförün yaptığı açıklamalar karşısında bir türlü ikna olmayan kadın yolcu söylenmelerine ve şikayetlerine devam edince otobüs şoförünün dayanamayarak aracı durdurduğu ve yolcuya ‘Madem o kadar biliyorsunuz buyurun siz kullanın’ dediği de güvenlik kamerasına yansıdı. Birkaç dakika aracın yanında bekleyen ve sakinleşen şoförün yeniden otobüse binerek yoluna devam ettiği görüldü.

 

Bolu Halk otobüsü Otobüs şoförü Kadın yolcu Şikayet Şoför otobüsü terk etti